У понеділок, 21 січня, погода в Україні буде морозною. Сильні опади очікуються на півдні, сході і в районах Кропивницького, Дніпра та Полтави.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Сильніше всього на собі відчують морозну погоду в Сумській і Харківській областях. Найтепліше, до +6-8 градусів буде в Криму.

"протягом дня 21 січня циклон зрушиться в східному напрямку, тому негода протримається лише у східних областях, Криму та Приазов'ї. У більшості областей буде домінувати суха погода", – інформує синоптик Наталка Діденко на Facebook-сторінці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Все ж на Півдні, Сході, в районах Кропивницького, Дніпра, Полтави синоптики обіцяють сніг. Фаза опадів – від снігу до мокрого снігу, в залежності від температури повітря.

У Києві 21 січня погода буде сухою, а найближчої ночі ймовірний сніг. Температура повітря вдень від -2 до -4 градусів морозу, вночі – -6...-8.

Прогноз погоди на понеділок, 21 січня, в містах України:

Ужгород – -1...+1

Львів – -1...-3

Івано-Франківськ – -1...-3

Тернопіль – -1...-3

Чернівці – -2...-4

Хмельницький – -1...-3

Луцьк – -1...-3

Рівно – -1...-3

Житомир – -2...-4

Вінниця – -2...-4

Одеса – +1...+3

Миколаїв – 0...+2

Херсон – 0...+2

Сімферополь – +6...+8

Кропивницький – -1...-3

Черкаси – -2...-4

Чернігів – -2...-4

Суми – -3...-5

Полтава – -2...-4

Дніпро – -1...-3

Запоріжжі – 0...+2

Донецьк – 0...-2

Луганськ – 0...-2

Харків – -3...-5

Київ – -2...-4

Нагадаємо, погода на тиждень: цифри на градуснику українців змусять хвилюватися, аномальні гойдалки в дію. У східних регіонах очікується сніг, а в південних – сніг з дощем, на решті території України без опадів.

Як повідомляв Знай. ua, погода на тиждень: хрещенські морози здадуться українцям ягідками. Стихія порадує українців неоднозначними гойдалками.

Знай. ua писав, що погода на 21 січня: потрійний удар стихії не залишить шансів українцям. Синоптики розповіли про погоду на найближчі дні.