Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський оцінив шанси на президентство

Кандидат у президенти України, гуморист Володимир Зеленський заявив, що на випадок програшу в першому турі виборів, відмовиться від політики взагалі. Перше, що дратує кандидата – порівняння з чинним гарантом, він вважає, що між ними взагалі немає нічого спільного, а ось на слово "клоун" в свою адресу взагалі не ображається.

Два кораблі горять в Керченській протоці

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Поблизу Керченської протоки сталася пожежа. Горять два кораблі. Про це повідомляють ЗМІ Керчі. На рейді стояли два судна і перевалювали вантаж. Одним з них був газовоз. На судні стався вибух, через це загорівся пришвартований поруч корабель. Зараз горять обидва судна. Людей намагаються врятувати. До місця НП південніше мису Опук прибули кілька суден, що стоять на рейді.

газ
газ

Нафтогаз знизить ціну на блакитне паливо

НАК "Нафтогаз України" у лютому 2019 року знизить ціну на газ на 3,3%. Ціну буде зменшено на блакитне паливо, що відпускається промисловим споживачам на умовах передоплати і складе 10 тисяч 460,40 грн за 1 тис. куб. м (з ПДВ). Вказана ціна актуальна для споживачів, які закуповують газ об'ємом понад 50 тис. куб. м у місяць за умови відсутності боргів перед компанією.

Путін
Путін

У Росії готується державний переворот: Путіна підвели чотири головні слабкості

Сьогодні Російська Федерація переживає першу стадію державного перевороту. Вже створено умови, при яких громадяни країни можуть бути не згодні з рішеннями діючої влади. За даними replyua.net це визнав російський політолог Михайло Делягін в інтерв'ю журналістам із Сербії.

Стосунки України та Ізраїлю вийшли на новий рівень: готувалися цілих 50 років

Україна та Ізраїль підписали угоду про зону вільної торгівлі між двома державами. Документ було підписано під час візиту Петра Порошенка в Єрусалим. Після вступу в силу даного документа, Ізраїлю на 80% скасує ввізні мита для українських промислових товарів. Відповідно, Україна відмовиться від 70% ввізних мит для ізраїльської промислової продукції.