Жителі російського Магнітогорська, які ледь оговтались від трагедії після вибуху житловому будинку, розповіли про нове нещастя в їхньому місті.

Як пишуть місцеві ЗМІ, кільком жителям нещасливого міста прийшло повідомлення на електронну пошту з попередженнями про нові вибухи в громадських місцях.

У листах, скріншоти яких публікуються в соцмережах, йдеться про те, що "влада проігнорувала минулі попередження".

Зокрема, невідомі попереджають жителів Магнітогорська про нові вибухи, а також мінування громадських місць та важливих об'єктів, наприклад лікарень, навчальних закладів і торгових центрів. Аналогічний лист отримали в міській лікарні № 1.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами очевидців, наразі у кількох школах евакуюють дітей. А місцева влада продовжують запевняти, що "все під контролем, а історія з листами – спроба дестабілізувати ситуацію в місті".

"Влада не здатна контролювати безпеку населення. Ми попереджали, що в будинку бомба, але владі було до лампочки. Так само з маршруткою, вони не прийняли сигнал. Тепер відправляємо вам попередження в електронному вигляді", – йдеться в анонімному електронному листі, який отримали мешканці Магнітогорська.

У листі також йдеться про те, що у понеіділок 21 січня, в місті мала статися нова серія вибухів. В управлінні ФСБ по Челябінській області підтвердили інформацію про отримані листи. У прес-службі відомства запевнили, що проводяться всі необхідні перевірки.

Як повідомлялося раніше, будинок в Магнітогорську підірвали терористи з відомого угрупування "Ісламська держава". Відповідальність взяли на себе прихильники забороненої в РФ організації угрупування. Про це повідомило арабське видання. "Аль-Наба".

Нагадаємо, експерт назвав дату похорону Путіна.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в будівлі Міністерства закордонних справ Лівії террористи розстріляли співробітників. В результаті терракту якого загинули четверо людей.

Також Знай.ua писав, що під Туреччиною затонуо судно, набите вугіллям. Серед членів екіпажу було п'ятеро українців, яким вдалося вижити.

Дивіться: Вибух у Магнітогорську