Наступні 2 дні на більшій частині території України очікуються значні опади та сильний вітер. Відомий український синоптик Наталя Діденко розповіла про сильні морози та снігопади.

Про це вона пише на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"23 січня в Україну прийдуть атмосферні фронти з Балкан, які принесуть снігопади, посилення вітру, хуртовини, на Півдні - мокрий сніг з дощем і налипання мокрого снігу", - йдеться в повідомленні Діденко.

Негоду із сильними опадами очікують у центральних областях та на Одещині. У західній частині сніг буде невеликим та помірним. До Сходу опади "доберуться аж надвечір", каже синоптик.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даними синоптиків, 23 січня у Вінницькій, вдень і в Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Кіровоградській і Полтавській областях, вночі 24 січня в Сумській, Харківській і Луганській областях йтиме значний сніг. Приріст сніжного покриву сягне 10-15 см, місцями до 20 см.

Наталя Діденко також попереджає і про посилення морозу: "Температура повітря також покаже зимовий характер: вночі -7-14 градусів, вдень -4-9 градусів. На Заході вночі -4-9 градусів, вдень -1-4 градуси. На півдні вночі -2-8 градусів, вдень 0 + 4 градуси, в Криму +4 +9 градусів".

У південних, Дніпропетровській і Донецькій областях буде сніг з переходом в дощ, місцями -ожеледь і налипання мокрого снігу.

У Києві та Київській області вдень, 23 січня, також буде сніжити. А пориви вітру сягнуть 15-20 м / с. Температура повітря найближчої ночі опуститься до 10-12 градусів, вдень становитиме 5-7 градусів.

Негоді привласнили жовтий рівень небезпеки.

Нагадаємо, в Україну йде страшна сила, на метеозалежних людей чекає пекельне випробування.

Як повідомляв "Знай.uа", в Україну йдуть морози: похолодає до -20.

Також "Знай.uа" писав, погода готує щось страшне: таких морозів Україна давно не бачила.