Синоптики попередили, що в середу, 23 січня, в Україні суттєво погіршаться погодні умови. По всій території країни вітер посилиться, а також прийдуть снігопади і заметілі.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко.

Вона порадила пожилим людям залишатися вдома, так як завтра очікується ожеледиця.

У центральних регіонах та Одеській області пройдуть сильні опади, а на заході - помірні. За прогнозами метеорологів, жителям сходу України варто чекати снігу ближче до вечора.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Температура повітря в середньому становитиме від -7 градусів до -14 градусів вночі і від -4 градусів до -9 градусів вдень.

У Києві 23 січня буде хмарно і сніжно, причому вдень снігопади посиляться. Термометри покажуть -12 градусів вночі, а вдень – близько -6 градусів.

"...літнім людям краще побути завтра вдома: сніг засипає старий лід, буде дуже слизько, студенткам і менеджерові середньої ланки високі підбори краще взяти з собою в сумочку, винести під під'їзд стару миску з якоюсь їжею для бездомних кішок та собак". Наталка Діденко

Нагадаємо, за попередніми даними Укргідрометцентру, 23-24 січня на більшій території країни очікуються пориви вітру 15-20 м/с і сильні хуртовини.

За прогнозами Укргідрометцентру, 23 січня у Вінницькій, вдень і в Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Кіровоградській і Полтавській областях, вночі 24 січня в Сумській, Харківській та Луганській областях очікується сильний сніг (приріст снігового покриву 10-15 см, місцями до 20 см ). Про це повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україну з 21 січня прийде сніговий циклон, який спочатку накриє південь країни. Температура опуститься до - 10 градусів.

Також "Знай.uа" писав, що погода готує щось страшне, таких морозів Україна давно не бачила. В Україні в найближчі дні очікується істотне похолодання - місцями мороз може досягати 20 градусів.