У мережі з'явилося відео з камери спостереження, на якому видно, як запоріжанка б'є дитину руками.

Про це повідомляють ЗМІ.

Більше того у ході жорстокого побоїща жінка почала бити дитину ногами по спині, коли той намагався втекти на четвереньках.

Проте вона не встигла "добити" власну дитину, адже у ситуацію втрутились співробітники магазину, які і викликали на місце інциденту співробітників поліції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами свідків, дівчину з труднощами вдалося заспокоїти: вона лаялася нецензурними словами і просила поліцейських забрати дитину, так як він їй набрид.

Разом з тим варто відзначити, що столицю приголомшив жорстокий інцидент, пов'язаний із побиттям жінки та неповнолітньої дитина "главою" сімейства.

Прокопенко розповідає, що київський шкуродер, який раніше жорстоко вбив собаку, цього разу познущався над власною дружиною і дитиною.

“Подзвонила ридаюча Альона із шокуючою заявою про те, що її чоловік Кобзар Юрій Сергійович 09.05.1982, вирихував де вона зараз живе і напав на неї – побив жінку, зламав коляску і викинув з неї півторарічну дитину, поруч друга дитина чотирирічна все це бачила … Альону відбили перехожі, які розмовляли зі мною по телефону бо у Альони була просто істерика. Швидка. Поліція “, – шокувала подробицями зоозахисниця.

“Чоловік втік. Тобто виродок, який убив собаку і не мучиться докором сумління, який не вперше нападає на дружину, ніяк не може втихомиритись!”, – зазначила зоозахисниця.

Прокопенко також заявила, що постраждалою було написано заяву в поліцію про нанесення тілесних ушкоджень і були зняті побої.

“Написано заяву, зняті побої. З 11-го січня набув чинності закон про домашнє насильство. Хто не знає – тепер немає для таких орлів безкарності, навіть за психологічний тиск, не те, що за побої”, – підсумувала вона в своєму Facebook .

Нагадаємо, на Херсонщині зниклих малолітніх дітей нарешті знайшли.

Як повідомляв "Знай.ua", у київському метро помер чоловік.

Також "Знай.ua" писав, що дика бійка вчителя фізкультури з батьком школяра потрапила на відео.

Поліцейські побили волинянина на очах дружини та його дитини