У американки Керол Дайан Бенджамін двоє чудових доньок. Однак, молодша дівчинка Скарлет народилася на три місяці раніше терміну, і через це у неї виникли проблеми зі здоров'ям.

У новонародженої виявили некротизуючий ентероколіт — тяжке захворювання кишечника, яке належало лікувати сильними антибіотиками. Ліки мали побічний ефект, і у дитини виникли порушення слуху.

Скарлет реагувала на звуки, і батьки вважали, що дівчинка чує більш-менш добре. Але пізніше з'ясувалося, що все не так добре, як вважали батьки. Для повноцінного життя дитині потрібен слуховий апарат.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після недавніх обстежень дитині встановили апарат, і першу розмову з сестрою сім'я вирішила записати на відео.

Керол поділилася у фейсбуці зворушливим відео, де її донька вперше почула голос старшої сестри. В 11 місяців дівчинка вперше почула світ за допомогою слухового апарату, і, судячи з усього, їй це дуже сподобалося.

Старша дочка звернулася до дівчинки: "Маленька сестричка", і Скарлет спочатку зосередилася, як би аналізуючи, що з нею відбувається, а потім залилася заразливим сміхом.

As everyone knows when Scarlet was born she was 3 months early. She ended up getting NEC (and certain stomach infection) and the antibiotics that she needed cause hearing loss. It has been a LONG and emotional experience. She reacted to most sounds so we thought she could hear fairly well. After what I witnessed today, it was not as well as I thought. Hearing aids make a WORLD of difference! I am so blessed and thankful for Atlanta Hearing Associates in Milledgeville for all that they have done for our baby girl. Anyway, enjoy one of the absolute best days of our lives. By the way, I'm crying, you're crying, everyone is crying. 😍😍😍😭😭 “To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com”

Geplaatst door Carol Dianne Benjamin op Donderdag 10 januari 2019

"Антибіотики, які ми їй давали, повинні були викликати втрату слуху. Це був довгий і емоційний досвід. Скарлет реагувала на більшість звуків, тому ми думали, що вона чує досить добре. Після того, що я побачила сьогодні, я вже так не вважаю. Слухові апарати роблять світ іншим! Я так вдячна спеціалістам за все, що вони зробили для нашої дівчинки. Так чи інакше — насолоджуйтесь одним з найкращих днів у нашому житті. Я плачу, ви плачете, всі плачуть", — написала мама дівчинки у своєму акаунті на фейсбуці.

Зворушливе відео влюбило в себе користувачів соцмереж. Історія милої дівчинки, яка вперше почула світ на повну потужність, зворушила кожного.

"Ваше відео зробило мій день. Здоров'я вашій прекрасній маленькій сім'ї. Так рада, що ваша дочка тепер здатна чути. Просто чудово"; "Це була наймиліша річ, яку я коли-небудь бачила! Змусила мене посміхатися і плакати одночасно".

Нагадаємо, 41-річна англійка Пем Робертс зіткнулася з розладом, який вона сама називає мукою. Жінка розповідає, що їй доводиться постійно чути, як рухаються її очні яблука, а ці звуки всередині голови вже стали гірше тортури.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жителька Китаю втратила здатність чути чоловіків через рідкісне захворювання.

Також "Знай.uа" писав, медики виявили спеціальний білок, високий показник якого провокує втрату слуху і глухоту.