Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Компанія Зеленського зніме фільм з улюбленцем Путіна

У російської компанії "Грін Филмс", яка пов'язана з українським коміком, шоуменом, а нині кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським, виявили цікаві документи.

Згідно зазначеній в них інформації, підтверджується фінансування її в 2017 році з державного бюджету Російської Федерації на суму 35 мільйонів рублів, про що повідомляє телеканал "Теперішній час", спеціальний проект Радіо Свобода з участю "Голосу Америки".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

каса супермаркету
каса супермаркету

Українці зможуть знімати готівку в касах супермаркетів

Українці зможуть знімати готівку з банківських карт прямо на касі супермаркету. Так, зараз вже відомо, що з весни цього року у великих українських супермаркетах буде запущено послугу "отримання готівки" з будь-якої карти супермаркету на касі магазину.

путін
путін

Путін здався: віддасть частину Росії, щоб послабити санкції

Російський президент Володимир Путін хоче, щоб Японія допомогла йому послабити західні санкції. Заради цього він готовий пожертвувати двома з чотирьох підконтрольних Росії Курильськими островами, про що повідомляє "Обозреватель", посилаючись на слова опозиційного політика Іллі Пономарьова.

Одесу сколихнув потужний вибух: популярний ресторан злетів на повітря

У вівторок, 22 січня в Одесі стався вибух в одному з технічних приміщень ресторану. Цю інформацію повідомили в поліції Одеської області. За даними правоохоронців, на місці події здетонував саморобний вибуховий пристрій. У поліції розповіли, що потужність вибуху становила до 100 грамів у тротиловому еквіваленті. Пристрій був безоболонковий і без вражаючого елемента.

літак
літак

Божевільний росіянин викрав літак і намагався полетіти за кордон

Пасажир внутрішнього російського авіарейсу Сургут – Москва під час перельоту захотів направити літак в Афганістан, за що екіпаж здійснив екстрену посадку.

"Попередньо відомо, що чоловік міг бути психічно нездоровим", – сказав співрозмовник.