У четвер, 24 січня, в Україні все ще будуть утримуватися стійкі морози, однак у деякі області все-таки прийде потепління.

Про це повідомила відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Сьогоднішній сніг ще буде валити. Але завтра, 24 січня, з Півночі атмосферні фронти відсунуться. Тому в Києві, наприклад, снігопади сьогодні ще будуть, а завтра відпустять. Однак залишиться мороз", - написала синоптик.

Так, за прогнозом Діденко, вже в четвер українців на Сході, Півдні і в більшості центральних областей чекає періодичний сніг і дощ. Температура повітря на Заході та Півночі вночі -7 -12, вдень -2 -6 градусів. Також синоптик застерегла водіїв про ситуацію на дорогах у зв'язку зі складними погодними умовами.

"На іншу територію прийде потепління до відлиги. У Києві сьогодні - снігопади, хуртовини. Завтра опади і явища в столиці ослабнуть. Мороз втримається", - уточнила Наталія Діденко.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Сьогоднішній сніг ще валитиме. Але завтра, 24 січня, з Півночі атмосферні фронти відсунуться. Тому у Києві, наприклад,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 23 januari 2019

Народний прогноз погоди в Україні

В цей день відзначається день пам'яті преподобного Феодосія Великого. У народі цей день називався "Федосієве тепло". Зазвичай у цей день насправді була тепла погода, але люди побоювались такого тепла і говорили: "Бійся січневої весни", хоча тепла погода у цей день передвіщала ранню і теплу весну. Якщо на Феодосія була відлига, то готувались до затяжної весни.

карта Укргідрометцентру на 24 січня

Нагадаємо, що наступні два дні на більшій частині України очікуються значні опади та сильний вітер. Відомий український синоптик Наталка Діденко прогнозує люті морози і снігопади.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний синоптик Леонід Горбань заявив, що в Україні з 5 лютого очікується різке зниження температури аж до -30. В останні дні січня очікується відлига, однак вона триватиме лише до початку лютого, а потім вдарять сильні морози.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні в найближчі дні очікується істотне похолодання - місцями мороз може досягати 20 градусів. Така погода, за словами синоптиків, протримається до кінця січня. Крім того, з відхиленнями в кілька днів, морозна погода протримається в Україні аж до 8 березня.