У Миколаївській області жінка посковзнулася на вулиці і звернулася до лікарів Братської районної лікарні. Місцевий травматолог поставив постраждалій діагноз "розрив зв'язок". Через два дні жінці раптово стало погано, і лікарі прийняли рішення направити її до обласних хірургів.

Потім медики рятували вже не ногу, а життя, тому що за їх словами, через кілька годин жінка могла померти. Про цей інцидент повідомляється в сюжеті ТСН.

Як з'ясувалося, у пацієнтки були пошкоджені судини, і якби її вчасно направили на обстеження в Миколаїв, можна було обійтися і без ампутації ноги.

На даний момент син постраждалої бажає покарати лікаря, чия недбалість, на його думку, зробила мати людиною з інвалідністю.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше ми писали про те, що два роки тому в Болграді людина убила сімейну пару і покалічила їх дітей. Вбивцю знайшли і засудили на довічне ув'язнення, але апеляційний суд направив справу на перегляд. Злочинець і його родичі подали до суду апеляційну скаргу, що і спричинило рішення переглянути справу.

Варто відзначити, що чоловік убив сімейну пару в 2016 у Болграді. Під час святкування дня народження в їх будинку між гостем і господарем виник конфлікт. Після цього чоловік вночі проник у будинок і зарізав подружжя, а також наніс численні ножові удари дітям пари.

Нагадаємо, що 21 січня на перегоні Бердичів-Михайленки дівчина потрапила під колеса вантажного поїзда. Користувачі соцмереж розповіли, що під час нещасного випадку постраждала була в навушниках. На даний час правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Рівненській області жінка народила 19 дитину. Старшому синові жінки - 27 років, а молодшому - менше тижня. Багатодітна мати розповіла, як їй вдається справлятися з такою кількістю дітей.

Також портал Знай.uа писав, що у ніч на 15 січня відбулося криваве вбивство в одному з багатоповерхових будинків Херсона на проспекті Будівельників. Мешканці будинку, які вибігли на крик жінки, були налякані її зовнішнім виглядом - вся в крові і не розуміла, що відбувається.