Володимир Путін
Володимир Путін

У Меркель розповіли про найбільше приниження Путіна на міжнародній арені

Німеччина і Європа в цілому не погодяться на перегляд світового порядку, чого так домагається Росія. Про це заявила міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляйен. Зокрема, вона розповіла, що Кремль усіма наявними способами і методами намагається посадити світових лідерів за одним столом заради перегляду і створення нового світового порядку розподілу сфер впливу.

Франція і Норвегія піднімуть енергетику України

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

У середу, 23 січня, в Давосі було підписано угоду між норвезькою NBT, французькою Total і Європейським банком реконструкції та розвитку щодо реалізації проекту вітрової енергетики "Сиваш". Варто зазначити, що на церемонії підписання були присутні президент України Петро Порошенко і президент ЄБРР Сама Чакрабарті.

У Харкові неадекват відкрив стрілянину на дорозі: чотири людини в лікарні

На Харківщині невідомий влаштував стрілянину. Зловмисник поранив випадково перехожого. Інцидент стався в селищі Нова Водолага, повідомляє прес-служба Національної поліції в Харківській області.

долар
долар

Купівля валюти на дивані: коли українці зможуть обміняти гроші онлайн

Приватбанк відкриє всім клієнтам можливість купувати іноземну валюту через додаток Приват24. На початку лютого українці зможуть обмінювати гроші, не встаючи з дивана. Все це стане можливим після вступу в дію нового закону "Про валюту".

В'ячеслав Вакарчук
В'ячеслав Вакарчук

Вакарчук йде в політику: я в справі

Співак Святослав Вакарчук, якого більше знають у народі як соліста групи "Океан Ельзи", розповів про свої політичні амбіції.

"Я у справі і ви дізнаєтеся найближчим часом. Я хотів би привести в українську політику якомога більше нових людей. Влада як така, мене не цікавить", - каже Святослав.