У Сумах затримали закоханих, які малювали на стінах.

Про це повідомляє 0542.ua.

При патрулюванні вулиці Герасима Кондратьєва в ніч з 23 на 24 січня, поліцейські помітили двох підозрілих людей, які щось писали на фасаді будівлі.

Невідомі намагалися втекти від правоохоронців. Поліцейські наздогнали їх і зупинили. Затриманими виявилися 21-річний хлопець та 20-річна дівчина.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Поліцейські виявили на фасаді будівлі напис фарбою. Громадяни не заперечували, що вони нанесли напис на стіну, а у хлопця при собі був балончик з фарбою.

Романтична прогулянка для сумчан закінчилась у відділку поліції

Романтична прогулянка для сумчан закінчилась у відділку поліції 📌🎥ВІДЕО: https://goo.gl/rMnkiJ «Ми — кохання є закон» — саме таку фразу написали 21-річний хлопець та 20-річна дівчина на будівлі, щоби показати про своє кохання. Подія трапилася в ніч з 23 на 24 січня. Патрулюючи вулицю Герасима Кондратьєва, екіпаж патрульних помітив двох підозрілих осіб, які нібито щось писали на фасаді будівлі. Побачивши охоронців порядку, невідомі відразу ж почали йти у зворотному напряму. Поліцейські наздогнали та зупинили їх. Ними виявилися 21-річний хлопець та 20-річна дівчина. Повернувшись на місце, де патрульні спочатку й побачили молодь, охоронці порядку виявили на фасаді однієї з будівель напис фарбою. Громадяни не заперечували, що саме вони й нанесли напис на стіну, до того ж при собі юнак мав балончик із фарбою. Поліцейські доставили їх до Сумського відділку поліції для з’ясування всіх обставин. #патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Geplaatst door Патрульна поліція Сумської області op Donderdag 24 januari 2019

Поліцейські доставили затриманих в Сумське відділення поліції для з'ясування всіх обставин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчені з університету Міссурі виявили, що розмір зіниць змінюється, коли ми стикаємося з багатозадачністю і несподіваними проблемами. В рамках дослідження медики відстежували за допомогою технології захоплення руху і стеження за рухом очей у добровольців, поки вони сиділи у диспетчерській імітаційного нафтегазопереробного заводу. Учасники повинні були реагувати на несподівані зміни.

Як повідомляв портал "Знай.uа" японські дослідники з Університету Кагошимы в лабораторних умовах продемонстрували заспокійливі властивості лаванди.

За словами вчених, лаванда може стати безпечною альтернативою бензодіазепінів, яким застосовуються в якості снотворого і анксіолітичної препарату, а також мають безліч побічних ефектів: проблеми з пам'яттю, гінекомастія та вроджені дефекти.

"Знай.uа" писав, що запах партнера може заспокоїти жінку, яка знаходиться в стресовій ситуації. В рамках експерименту жінок піддали м'яким електричним ударам, щоб викликати стрес, а потім дали понюхати різні предмети, у тому числі футболки чоловіків або хлопців.

Однак, якщо відносини всередині пари були напруженими, відчуття стресу посилювалася.

Фізична реакція також була перевірена електродами, прикріпленими до їх шкірі, які вимірювали реакцію напруги.