Грип атакував Закарпатт. Багато місцевих жителів постраждало від нього, а симптоми проявляються у всіх приблизно однаково. Піднімається температура до 40, головний біль, іноді блювання.

Про це повідомляють Новини Закарпаття.

Практично у всіх регіонах Закарпаття оголосили про карантин. Проте районні чиновники вирішили перекласти всю відповідальність на плечі керівництва дошкільних та навчальних закладів.

Директора і адміністрація повинні самостійно вирішити, наскільки карантин необхідний саме їхнього закладу і можуть діти самостійно відвідувати заняття.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вірус, який зараз атакує Закарпаття, починається з підняття температури і головного болю, іноді це супроводжується блювотою, коли хворіє хтось один у сім'ї, то потрібно готуватися до того, що хворіти будуть і інші.

Грип є високозаразливим захворюванням з можливістю тяжких ускладнень та ризиком смерті. Грип має симптоми, які схожі на інші гострі респіраторні інфекції, але є набагато небезпечнішим. Перші ж симптоми грипу вимагають особливої уваги.

Найпоширенішим ускладненням грипу є пневмонія, яка іноді може лише за 4-5 днів призвести до смерті хворого. Серцева недостатність також нерідко розвивається внаслідок ускладнень грипу.

Грип дуже легко передається від людини до людини повітряно-крапельним шляхом. Хвора людина, навіть із легкою формою, є джерелом небезпеки для оточуючих протягом усього періоду прояву симптомів. Зазвичай це близько 7 днів.

Нагадаємо, Україна на порозі епідемії, смертельна хвороба не щадить нікого. Запобігти захворювання може тільки вакцинація

Як повідомляв Знай. ua, стала відома причина страшної епідемії кору в Україні: немає навіть в спеціальних аптеках. Ось вже довгий час в Україні лютує епідемія кору.

Знай. ua писав, що жахлива інфекція вбила одразу п'ятьох новонароджених українців. Матері дітей захворіли до пологів, але після появи на світ новонароджених захворювання проявилося.