Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський грає по-новому і обіцяє показати всі дії наживо

Відомий актор, а з нещодавнього часу й кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що діятиме зовсім не так, як традиційні політики.

Для того, щоб скласти свою передвиборну програму, він звернувся до українців. Його команда активно веде сторінки в соціальних мережах та звітує практично про всі свої кроки. Також нещодавно у мережі з'явилося відео про діяльність Зеленського у форматі VLOG.

Протести "жовтих жилетів" у Парижі
Протести "жовтих жилетів" у Парижі

Популярні новини зараз
В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Протести “жовтих жилетів” прогриміли з потрійною силою

У Франції тривають акції протесту "жовтих жилетів". Протестувальники в містечку Евре підпалили транспортні засоби біля місцевої мерії. Підпал стався в суботу, 26 січня. Місто Евре знаходиться в 96 км на захід від Парижа. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

"У Евре ситуація стає напруженою. Транспортні засоби підпалено позаду мерії, спалахують сутички", - йдеться в повідомленні.

ветерани
ветерани

Водіїв змусять безкоштовно перевозити ветеранів

Міністерство у справах ветеранів запропонувало підвищити штраф за відмову водіїв громадського транспорту безкоштовно перевозити ветеранів. Новостворене міністерство ветеранів передало законопроект у профільний комітет Верховної Ради, каже Ірина Фриз у своєму Facebook.

Томос в Україні
Томос в Україні

В Україні перейменують російські церкви: нові назви, як бальзам на душі парафіян

В Україні у зв'язку із змінами в законодавстві цілий ряд церков та інших релігійних організацій повинні внести зміни в статут про перейменування. Перелік оприлюднили в "Урядовому кур'єрі". Як зазначається, Міністерством культури України проведено релігієзнавчу експертизу.

Гривня
Гривня

Гройсман ошелешив: наскільки зросте середня зарплата в Україні, "покращення" вже близько

Премьер-міністр Володимир Гройсман анонсував українцям середню заробітну плату 10,5 тисяч гривень в 2019 році. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Кабінету Міністрів. Гройсман мрійливо повідомив, що "покращення" вже зовсім близько.