Народний синоптик Наталка Діденко розповіла про погоду в Україні на понеділок, 28 січня.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

У повідомленні йдеться, що в понеділок, 28 січня, в Україні збережеться холодна морозна погода.

"Понеділок в Україні ще буде холодним. Найближчої ночі на півночі і в центрі до -10-17 градусів. Завтра вдень морози ослабнуть, тільки на північному сході ще побуде до -10 градусів. Опадів будь-яких серйозних - навряд чи", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Метеоролог також зазначила, що в Києві найближча ніч буде холодною, до -13-15 градусів.

"А вже завтра вдень всього -3-4 градуси. Сухо і слизько. З вівторка і далі по тижню - відлига, вогкість і навіть денні" плюси ", - повідомила Діденко.

Вона додала, що після морозів дуже скоро настане потепління.

Нагадаємо, народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозів і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

Погіршення погодних умов, на думку синоптика, варто очікувати з 20 чисел лютого. Тоді можливо різке похолодання і періодичні опади.

"В цілому ж в першій декаді місяця погода буде м'якою (від невеликих мінусів до плюсів) і малосніжною. На відміну від другої десятиденки, в кінці якої очікуються рясні опади. Крім того, у другій декаді лютого в Україну повернуться морози, але ще не дуже сильні. А ось після 20 лютого можливо різке зниження температури. Опади будуть помірними", - зазначив народний синоптик.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у понеділок, 28 січня, в Україні очікується хмарна погода, але протягом дня з-за зимових хмар буде іноді з'являтися сонце.

При цьому снігопади, які не так давно пройшли по всій Україні, повністю закінчаться. Опадів синоптики не прогнозують. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Також Знай.ua писав про те, що весь день 26 січня і в ніч на 27-ме в Україні спостерігалися сильні снігопади.