У Харківському суді анонсували розгляд справи сім'ї канібалів, які розчленували та з'їли колишнього прапорщика міліції: їх звинувачують у вбивстві з особливою жорстокістю за попередньою змовою.

суд
суд

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на прес-службу суду.

У повідомленні нагадують, що 11 жовтня 2018 року в Немишлянському районі Харкова двірник знайшов чоловіче тіло без голови.

поліція
поліція

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При огляді поліцією виявилося, що у тіла немає не тільки голови: зі спини, ніг, живота були зрізані великі шматки, була відсутня і частина нутрощів.

У поліції розповідають, що загиблого вдалося впізнали родичі, ним виявився 45-річний Євген П., який значився у розшуку як зниклий безвісти. Раніше він працював інспектором патрульної служби у Фрунзенському райвідділі міліції, але в ході реформи правоохоронних органів не пройшов переатестацію і був звільнений. За іншими даними, прапорщика Євгена П. звільнили ще до переатестації, в 2014 році. Останнім часом він був безробітним, зловживав алкоголем.

Чоловік жив з молодшим братом, який і заявив в поліцію про зникнення Євгена. За словами брата, 4 жовтня вони посварилися, Євген кинув мобільний і пішов з дому. Тому, коли тіло, виявлене за все в кварталі від їх житла, на вулиці Амосова, впізнали, у вбивстві відразу запідозрили родичів загиблого.

Знаючи пристрасть загиблого до спиртного, оперативники опитали місцевих пияків. І встановили особи двох чоловіків - 41-річного батька та 20-річного сина - Максима і Ярослава К., - з якими в той день пив Євген. В їх квартиру на вулиці Велозаводській правоохоронці прийшли вранці 13 жовтня. У холодильнику знайшли шматки плоті, схожою на людську, а на балконі в коробці лежала чоловіча голова. Підозрювані відразу ж зізналися у скоєному.

За їхньою версією, з Євгеном у них спалахнула сварка, в ході якої, зайшовши ззаду, Ярослав обхопив жертву руками, а його батько перерізав товаришеві по чарці горло ножем. Після чого тим же ножем завдав удари в груди і спину.

Після цього вони розчленували труп і їли людське м'ясо кілька днів.

Затриманих (незабаром суд заарештував їх без права застави) перевіряли на причетність до ряду інших злочинів в регіоні, проте доказів цього не виявили. Обвинувальний акт в грудні 2018 року передали до Фрунзенського районного суду Харкова. Однак там не знайшлося достатньої кількості суддів для розгляду справи, тому матеріали передали Орджонікідзевському суду.

Нагадаємо, у Харкові батька з сином звинувачують в акті канібалізму.

Як повідомляв раніше Знай.ua, напередодні Нового року у Харкові по-звірячому вбили двох студенток із Туреччини.

Також Знай.ua писав про те, що у Харкові поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" у справі про вбивство двох іноземних студенток.