Кримчанин розповів про життя у Криму після окупації та пустуючі пляжі, на яких більше не видно не лише туристів, а й місцевих жителів.

Про це пише видання Крим.Реалії та публікує відповідне відео.

Кримчанин каже, що перед телекамерами російських каналів окупанти "звільняли" пляжі від зборів, а уздовж ПБК ходили патрулі - вони зрізали замки, зносили огорожі та відкривали проходи до моря.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак через чотири роки пляжі виявилися недоступними для місцевих жителів, розповідає чоловік.

За його словами, через деякий час окупанти почали "піджимати" і обмежувати доступ до пляжів, потім зробили їх платними, а тепер на деякі з них потрапити узагалі неможливо.

За його словами, вихід людей на акції протесту не дав жодного результату, а лише обернувся судовими справами для учасників протесту. У підсумку, за його словами, місцеві мешканці "розчарувалися" у Кремлі.

путін
путін

Нагадаємо, мешканці окупованого Росією Криму продовжують публікувати знімки, які демонструють всі "принади" нового життя.

Нещодавно, відомий кримський блогер RoksolanaToday&Крим у своєму Twitter поділився черговою фотографією з півострова. На знімку можна побачити величезний пустир неподалік від житлового масиву в Керчі. Колись на цьому місці було зелене поле, яке зараз перетворилося на величезний смітник. Свинську поведінку окупантів не зупиняє навіть саморобна табличка з написом "Штраф 5 тисяч рублів".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у окупованому Криму "відзначили" закриття пляжного сезону, проте туристів поблизу берегів Чорного моря, як не було так і немає.

Фото порожніх пляжів півострова опублікувала блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці в Twitter.

Користувачі мережі розмістили доволі цікаві знімки на яких зображені вулиці та пляжі анексованого Криму, де можна побачити мінімальну кількість людей.

"Як в Гурзуфі жовтень чекали", - підписала фотографії блогер.

Також Знай.ua писав про те, що відомий російський блогер під ніком Varlamov виклав на свого каналі на YouTube відео, в якому показав реалії окупованого Севастополя.