Вихованки студії східного танцю "Aura Studio" з Бердянська з тріумфом виступили у Чехії.

Маленькі вихованки перемогли на конкурсі European Golden Cup 2019, який проходили 12-13 січня в Празі.

Як розповіли засновники студії Марина Лисенко Людмила Застрожникова, минулий рік став дуже успішним для дівчаток. Вони об'їздили практично всю Україну, і майже всюда отримали перемогу.

Завдяки перемогам танцівниці потрапили в IUDE (Міжнародний союз викладачів танцю) як лідери рейтингу 2018 року у своїх вікових категоріях.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Моспан Поліна - 2 перших, 5 других місць (категорія "Ювенали початківці")

Краснікова Марія - 4 перших, 1 друге та 2 третіх (категорія "Юніори 2 початківці")

Боханова Ангеліна - 3 перших, 4 других та 1 третє місце ("Юніори 1 початківці")

За сумою трьох програм всі три маленькі танцюристи стали абсолютними переможницями.

Раніше повідомлялося, що перша ракетка України Еліна Світоліна буде жертвувати гроші незвичайним способом. А компанію українці у цій добрій справі складе її хлопець французький тенісист Гаель Монфіс.

Так, в наступних двох турнірах тенісисти будуть жертвувати по 100 доларів за кожен свій ейс. Гроші будуть направлені на допомогу дітям в одну з лікарень Одеси.

"Ми вирішили зробити свій внесок у добру справу. Під час наших наступних 2 турнірів ми будемо жертвувати 100 доларів за кожен ейс, щоб допомогти дітям. Все це попрямує до лікарні в Одесі. Кожен з нас може внести свій внесок, разом ми можемо все змінити!", - сказали тенісисти на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Еліна Світоліна, Леся Цуренко та Даяна Ястремська повинні зіграти на престижному турнірі в США.

Раніше Знай.ua повідомляв, Женя Кіт, відомий хореограф і учасник проекту "Танці з зірками", поставив штамп у своєму паспорті.

Також Знай.uа писав, одразу дві українки прорвалися в рейтинг найкращих тенісисток світу.