У середу, 30 січня, до України повернеться довгоочікуване потепління, однак з опадами. Так, на зміну лютневим морозам прийдуть відлиги та плюсова температура. При цьому очікується дощ і мокрий сніг у більшості областей країни.

Про це повідомляє відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Завтра в Україні буде панувати тепла погода з температурою повітря +1+5 градусів, на півдні +4+9 градусів, в Криму до +14 градусів", - написала Діденко.

Також синоптик додала, що пощастить тільки жителям південних областей, тому що там опадів не обіцяють. Найхолодніше буде на Заході України. Там вночі стовпчик термометра опуститься до -1-3 градусів, а вдень – від 2 градусів морозу до 2 градусів тепла.

Морози та снігопади пішли, відлига та туманна мряка - прийшли. Січень вже старенький і вибрикувати якимись там...

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 29 januari 2019

У Києві 30 січня буде тепла погода з туманами. Повітря прогріється до +2+4 градусів тепла, також не обійдеться без дощу і мокрого снігу.

Прогноз погоди на середу, 30 січня, в містах України

Ужгород – +2…+4

Львів – 0…+2

Івано-Франківськ – 0…+2

Тернопіль – 0…+2

Чернівці – 0…+2

Хмельницький – 0…+2

Луцьк – 0…+2

Рівно – 0…+2

Житомир – +2…+4

Вінниця – +2…+4

Одеса – +8…+10

Миколаїв – +8…+10

Херсон – +9…+11

Сімферополь – +9…+11

Кропивницький – +2…+4

Черкаси – +2…+4

Чернігів – +2…+4

Суми – +1…+3

Полтава – +2…+4

Дніпро – +2…+4

Запоріжжя – +7…+9

Донецьк – +1…-3

Луганськ – -1…+1

Харків – -1…+1

Київ – +2…+4

карта Укргідрометцентру на 30 січня

За інформацією прес-служби КМДА в середу, 30 січня, в Києві очікується сильний туман, видимість становитиме 200-500 метрів (перший рівень небезпеки, жовтий). В столиці буде хмарно, йтиме невеликий дощ, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Нагадаємо, народний синоптик Володимир Деркач зазначає, що в першій декаді лютого погода в Україні буде відносно м'якою - від невеликих мінусів до плюсів. Уночі очікується мінусова температура, а вдень - вище нуля і сніг.

Як повідомляв портал Знай.uа, кінець січня і початок лютого побалують українців м'якою зимовою погодою. Можна буде трохи відпочити від морозних "сюрпризів" зими. Прийде тимчасове потепління, яке згодом знову замінять морози.

Також портал Знай.uа писав, що, за словами Леоніда Горбаня, в першій половині лютого можливі навіть морози до мінус 25 градусів, які будуть супроводжуватися сильним снігом. Відлига прийде 25 лютого, але потім морози повернуться знову.