У середу, 30 січня, Петро Порошенко висунув свою кандидатуру в Президенти.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це повідомляють українські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що чи не половина заяв Порошенко стосувалася того, що він - найбільш антиросійський кандидат. Ця "ідеологема" закодована навіть в слогані: "Або Порошенко, або Путін", який миготів на великих екранах в залі МВЦ під час виступу гаранта з програмою.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Журналісти відзначають, що слово "Росія" і його похідні Порошенко за всю свою промову виголосив 21 разів. А ось, наприклад, "пенсії" або "пенсіонери" - три рази, "зарплати" - два, "соціальний" - п'ять разів, "бідність" - тричі.

Соцмережі бурхливо відреагували на слоган.

Одіозна Олена Бондаренко поцікавилася, чи в курсі Путін, що у нього вибори і навіть прикладає уявний бюлетень з двома кандидатами в ньому.

Журналіст Дмитро Заборін моделює гіпотетичну ситуацію, в якій Путін заявить "прийняв рішення не балотуватися в президенти України".

Інші користувачі проводить аналогії між слоганами "Або Порошенко, або Путіна" і "Газ подешевшає в два рази", який просуває Тимошенко, і зазначають, що креатив Порошенко сильніший.

"Геніальна технологія! А враховуючи ще більш геніальний меседж кампанії "Або Порошенко або Путін", хочу привітати Сергія Таруту, Юлію Тимошенко, Анатолія Гриценка, Володимира Зеленського, Андрія Садового, Олега Ляшка і т.д. зі званням "колективний Путін ". Це саме те, що про вас всіх думає Порошенко"- написав користувач.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко заявив, що Україні потрібен "холодний мир" із Російською Федерацією, за якого вона визнає суверенітет України і її право на власний шлях.

Як повідомляв раніше Знай.ua, плакат, який показали на київському форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом" розсмішив офіційного представника Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марію Захарову.

Також Знай.ua писав про те, що Президент України Петро Порошенко заявив, що у Московського патріархату були шанси врятувати полонених, але вони ними не скористалися.