Як стало відомо журналістам, через місяць молодий чоловік помер. Перед одруженням молодий чоловік начебто поїхав за кордон на заробітки і привіз звідти 15 тисяч доларів. І тільки після смерті юнака його рідні дізналися, навіщо той їздив за кордон, коли побачили шрам від проведеної донорської операції. Очевидно, хлопець не знав, наскільки небезпечним є донорство нирки...

Правоохоронці переконані, що випадки торгівлі органами відстежити майже неможливо. Найчастіше українці їдуть продавати нирки в Еквадор, Косово, Азербайджан, що ще більше ускладнює розслідування.

Крім того, ті люди, які віддають свій орган, отримують лише малу частину грошей, всього 3-15 тисяч доларів, коли чорний ринок органів (де найчастіше торгую нирками, частиною печінки або кістковим мозком) оцінюють в 20 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Щороку майже два з половиною десятки українців нелегально продають свої органи. Про наслідки таких "заробітків" і їх тенденції мало відомо...

Нагадаємо, Лікар таємно запліднив сотні пацієнток: його діти вимагають посадити батька у в'язницю

Одинадцять чоловік подали колективний судовий позов проти доктора, який виявився їх біологічним батьком. Передає Clutch.

Канадський лікар-репродуктолог Норман Барвін виявився багатодітним батьком. Як виявилося, під час процедури штучного запліднення доктор використовував не сперму донора, а свою власну.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", п'яний, як чіп, лікар намагався прооперувати хворого: ось як його за це покарали. У Львові завершилось розслідування обурливого випадку, коли хірург військового госпіталю був звинувачений у появі п'яним на операції. Неадекватний стан хірурга помітив анестезіолог, а три працівника шпиталю дали письмове підтвердження.

Також "Знай.ua" писав про те, що лікарі назвали небезпеку головного зимового аксесуара: десятки жахливих хвороб. Все тому, що цей елемент одягу необхідно прати, як і інші речі.

Взимку шкіра людини піддається перепаду низьких та високих температур, через що можуть виникати проблеми. Але дерматологи знайшли іншу причину виникнення прищів – зимові шарфи.