Існує повір'я, що якщо ви не встигли посвататися до Афанасія, то до самої Масниці не встигнете зіграти весілля. Однак рідко хто не планує весілля за кілька місяців, тому швидше за все ця прикмета навіть на краще.

Будьте обережні сьогодні день небезпечний, вважається, що відьми мстять людям і всіляко знущаються над ними, пустують в будинках. Тому сьогодні краще не робити хірургічну операцію, якщо, звичайно ситуація не критична. Не подавайте судові позови, інакше справу вирішать не на вашу користь. Сьогодні також не можна хрестити хлопчиків, тому що дитина буде слабкою по-чоловічому. Не переїжджайте на нову квартиру або в новий будинок, тому що не вийде уникнути сварок. Враховуючи злісний характер дня, краще постаратися не виходить на вулицю, а побачення влаштувати вдома. Цей день треба просто перечекати будь-якими способами.

Вважається, що діти, які народилися сьогодні, неймовірно мужні, вони стають заступниками слабких. Серед їх амулетів є камінь гранат і аквамарин, їх слід носити частіше.

У цей день можна проводити різні обереги-обряди від темних сил. Наприклад, існує замова на кільце від нечисті. Але для цього потрібно саме кілечко, яке дісталося вам у спадок по жіночій лінії і не від вдови. Його потрібно занурити в різну воду. Перша набирається з природного джерела, друга – це сніг, що розтанув, а третя – освячена. Їх перемішують і занурюють кільце зі словами:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«Водиці непрості, природою загартовані, Божою силою заговорені, ви мій рід захистіть, нечисть до нас не підпустіть. Через кільце перевірте її на всі чотири сторони відпустіть. Нехай летить туди, де нежитлова земля. Від мене летить, дорогу в мій будинок забуває».

Кільце, яке побувало у такій воді, ставало прекрасним амулетом від злих сил. Його вішали над вхідними дверима, знімали тільки через сорок днів.

Нагадуємо, ПриватБанк потрапив у жахливий скандал з вигаданими боргами. Таких шахраїв ще пошукати треба.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптик зробив несподіваний прогноз на лютий. Сніговий апокаліпсис відміняється.

Нагадуємо Світлана Фус, популярний український дієтолог, експерт по здоровому харчуванню, розповіла всю правду про цукор і напої, в яких він міститься.

Афанасьєв день