Переселенці з Донецької, Луганської області та Криму зможуть проголосувати на майбутніх виборах президента України.

Про це передає Telegram-канал Команда Зеленського

вибори в Україні
вибори в Україні

А також опублікували відео-інструкцію, як це зробити

Нагадаємо, Кравчук поставив Зеленському жорсткий ультиматум

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Колишній президент України Леонід Кравчук висловив свою думку з приводу майбутніх виборів, які заплановані на 31 березня цього року.

За його словами, існує можливість проведення другого туру голосування, в якому будуть кілька основних кандидатів:

"Моя позиція, враховуючи відповідь на попереднє питання, полягає в тому, що я завжди слухаю і поважаю свій народ. Тому абсолютно точно: я підтримую того кандидата, за якого виступає більше українців. А сьогодні найбільше українців підтримує Юлію Володимирівну Тимошенко. На другому місці – відомий артист (геніальний, я б сказав, без перебільшення!) Володимир Зеленський. Я чомусь думаю, що вони потраплять у другий тур", - зазначив Кравчук.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Армія Зеленського росте на очах, слуга народу зібрав навколо себе мільйони людей

Нещодавно соціологи з групи "Рейтинг" провели масштабне опитування серед українців, від 18 років і старше, щоб визначити настрої напередодні виборів президента.

Як виявилося, лідер у рейтингу – засновник руху "Слуга народу" Володимир Зеленський, якого підтримують 19,0% тих, хто визначився і має намір голосувати і цей показник постійно зростає, на відміну від його конкурентів, які в сукупності по різних регіонах не проходять по необхідним показникам.

Також Знай.ua" писав про те, що Гройсман розщедрився на "безкоштовний" газ перед виборами: платіть, як раніше

У середу, 30 січня, уряд вирішив повернути українцям газову норму, яка передувала останнім підвищенням тарифів.

Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання.

У повідомленні говориться, що уярд прийняв рішення повернути газову норму 3,3 кубометра на людину для споживачів без лічильників.