30 січня, близько 11 години, в Сумах екіпаж патрульних поліцейських отримав повідомлення про те, що школяр під час уроків пішов зі школи. У той же час дитина була без верхнього одягу. Про це передає 0542.ua.

Як встановили інспектори, вчителі намагалися самостійно розшукати хлопчика, але зрозумівши, що всі їхні старання марні, звернулися в поліцію.

поліція
поліція

Правоохоронці одразу ж поїхали на пошуки школяра. Перевірили і за місцем проживання, і на прилеглій території, але дитини ніде не було. І вже опитуючи перехожих, люди повідомили, що дійсно бачили хлопчика без верхнього одягу неподалік міського парку. Патрульні, не гаючи часу, відразу ж відправилися в зазначеному напрямку. Там вони побачили, схожого за прикметами хлопчика. На щастя, з дитиною було все в порядку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В подальшому, патрульні передали школяра батькам і працівникам ювенальної превенції міського відділення поліції.

Раніше повідомлялося, що в місті Гребінка Полтавської області недалеко від залізничної станції знайшли мертвим чоловіка. Тіло виявили в неділю, 27 січня. Про це пише у Facebook спільнота Zrada.

Повідомляється, що хлопець по імені Володимир разом зі своїм другом близько години ночі сів у Полтаві на поїзд до Хмельницького. Друг в поїзді відразу заснув, а прокинувшись вранці, перед тим, як приїхати до Хмельницького, він виявив, що Володимир зник, телефон було вимкнено.

Чоловік зійшов з поїзда на станції в Хмельницькому, чекав на вокзалі, припускаючи, що Вова міг зійти раніше, але він так і не з'явився.

Тільки пізніше в той день він отримав виклик від поліції і з'ясував, що Володимир був знайдений мертвим у снігу в Гребінці.

Повідомлялося, що на Закарпатті конфлікт між віруючими закінчився трагедією. Пенсіонер образив дівчину, яка стояла біля стенду "Свідків Єгови", і того ж вечора її батько вбив його. Інцидент стався два роки тому, але суд виніс вердикт тільки зараз.