Більше місяця 58-річна мешканка Миргорода Надія Полякова лікувалася в Тернопільській університетській лікарні після жахливого випадку, що стався з нею в потязі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що ще 26 грудня при поїздці у потязі "Київ-Рахів" на жінку впала полиця "другого поверху" від чого вона отримала досить важкі травми.

Відзначається, що лише минулого тижня її син за особисті кошти найняв автомобіль швидкої допомоги для доставлення потерпілої до рідного міста для лікування, без жодної допомоги від адміністрації "Укрзалізниці".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Проте вже відомо, що для того щоб стати на ноги, їй потрібно буде ще пройти тривалу реабілітацію.

"Пасажирка із 46-го місця впала на пасажирку із 45-го…"

Відомо, що у той момент жінка їхала зі своїми друзями на відпочинок до Карпат. Проте пізно вночі на неї впала полка другого ярусу. Жінка прокинулася від жахливого болю.

"46 місце у 10-ому вагоні, — з жахом згадує нині потерпіла. — Це був шок… На мені лежала полиця з жінкою… Друзі допомогли піднятися, заспокоювали… Провідниця відразу ж прикріпила полицю на місце і сказала, що вона справна. А потім прийшов начальник поїзда Леонтій Соколовський. Мене винесли на ношах в одній футболці і з актом, який він підписав", - зазначила жінка.

Варто відзначити, що у формулюванні, яке підписав начальник поїзда визначенно винного. Проте нею стала не адміністрація поїзду у пасажирка на верхній полці.

"Пасажирка із 46-го місця впала на пасажирку із 45-го місця і завдала їй травму стегна. Постраждалу знято з поїзда на станції "Тернопіль". Тобто винною зробили Галю, пасажирку з верхньої полиці", — не стримує емоцій пані Надія.

Відомо, що після інциденту директор департаменту з організації внутрішніх та міжнародних перевезень пасажирів "Укрзалізниці" Олександр Красноштан зазначив, що вагон потягу був цілком справним та відповідав всім нормам.

"Вагон перевірено, ніяких несправностей не виявлено. Полиця у справному стані, вагон у справному стані… Те, що пишуть про пошкодження, обрив полиці — не підтверджується. Більше того, після цього випадку вагон уже здійснив два рейси — жодних проблем немає".

Нагадаємо, Укрзалізниця переходить на "крила".

Як повідомляв "Знай.ua", Укрзалізниця пустить більше поїздів.

Також "Знай.ua" писав, що у Бродах швидкісний потяг не залишив дівчині ні єдиного шансу.

У потязі Київ-Рахів на жінку впала інша пасажирка