Погода на 1 лютого в Україні: точний прогноз

Дощі та мокрий сніг поступово йдуть з України, в більшості областей вже мінлива хмарність. Опади залишаться тільки в центральних областях, на півночі та місцями на півдні і на заході. Інші ж можуть порадіти теплу і сонцю.

На Заході практично скрізь мінлива хмарність, дощ з мокрим снігом залишиться тільки в Закарпатській області. Але вночі стає холодніше. Температура вдень від +1 до +4 градусів, а вночі в західних областях від +1 до -4 градусів. Вітер південно-східний 3-8 м/с.

На Півночі дощ зі снігом прогнозують скрізь. Тепла погода ще тримається, а значить будуть калюжі, снігова каша і падіння куп снігу з дахів. Вдень температура повітря в північних областях від +1 до +3 градусів, а вночі від -2 до +1 градусів. У Києві вдень від +1 до +3 градусів тепла, вночі від -1 до +1 градусів. Вітер південно-східний 3-8 м/с.

На Сході опади закінчилися і у всіх областях буде тільки змінна хмарність та суха погода. Проте все ще тепло, а значить сніг і лід на дорогах продовжать танути. Вдень температура повітря буде від 0 до +4 градусів, а вночі від 0 до -3 градусів. Вітер південно-східний 3-8 м/с.

На Півдні переважно мінлива хмарність, однак в Одеській області пройде несильний дощ. Вдень температура в областях від +3 до +6, вночі від +1 до +3 градусів. А в Криму – +6…+8 градусів вдень та +1…+3 градуси вночі. Вітер південно-східний 3-8 м/с.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Львів – вдень +2…+4, вночі 0…-2

Івано-Франківськ – вдень +2…+4, вночі -2…-4

Тернопіль – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Чернівці – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Хмельницький – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Луцьк – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Рівне – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Житомир – вдень +1…+3, вночі -1…+1

Вінниця – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Одеса – вдень +4...+6, вночі +1...+3

Миколаїв – вдень +3...+5, вночі +1...+3

Херсон – вдень +4...+6, вночі +1...+3

Сімферополь – вдень +6...+8, вночі +1…+3

Кропивницький – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Черкаси – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Чернігів – вдень 0…+2, вночі -1…+1

Суми – вдень 0…+2, вночі 0…-32

Полтава – вдень +2…+4, вночі 0…-2

Дніпро – вдень +2…+4, вночі 0…-2

Запоріжжя – вдень +4...+6, вночі +1...+3

Донецьк – вдень +2...+4, вночі 0...-2

Луганськ – вдень 0…+2, вночі -1...-3

Харків – вдень 0…+2, вночі -1…-3

Київ – вдень +1…+3, вночі -1…+1

Нагадуємо, ПриватБанк потрапив у жахливий скандал з вигаданими боргами. Таких шахраїв ще пошукати треба. Скандал з клієнтом через борги по карті які ставить йому банк навіть після перемоги клієнта в судах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптик зробив несподіваний прогноз на лютий. Сніговий апокаліпсис відміняється. Народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозів і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

Погіршення погодних умов, на думку синоптика, варто очікувати з 20 чисел лютого. Тоді можливе різке похолодання і періодичні опади.

Нагадуємо Світлана Фус — популярний український дієтолог, експерт по здоровому харчуванню, розповіла всю правду про цукор і напої, в яких він міститься.

Через різке потепління в Україну прийшла відлига