На президентських виборах в березні 2019 року мають хороші шанси на перемогу відразу кілька кандидатів, пояснює астролог Влад Росс.

Про це повідомляє Politeka.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Стрілець (Юлія Тимошенко народилася під зодіакальним знаком Стрільця, – прим. ред.) точно проходить у другий тур. Ну, а Водолій (Володимир Зеленський народився під знаком Водолія, – прим. ред.) – це все наше майбутнє. У знаку Стрільця зараз Юпітер – символ влади, успіху і успіху, що може говорити про те, що вибори виграє саме Стрілець, в другий тур вийде точно", - зазначає астролог.

Астролог переконаний, що досить високі шанси увійти в другий тур і у Водолія.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Взагалі "зоряна година" саме у Зеленського: для нього зірки чітко сходяться і чудово розміщуються на небі, що говорить про те, що більше всього шансів у нього. Це просто зоряна комбінація!", - зазначає Росс.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Однак вибори в Україні може виграти і кандидат без зіркової комбінації і удачі. Для цього достатньо мати хороші фінанси.

"Досить просто всіх купити, ту ж Виборчу комісію. З таким розташуванням планет в гороскопі у Порошенка вишикуються Меркурій і Нептун на момент виборів, йому легко може вдасться сфальсифікувати все: спочатку протягнути себе в другий тур разом з Тимошенко, а потім її обіграти. Тимошенко стовідсотково буде у другому турі", - зазначає астролог.

При цьому Влад Росс переконаний, що доля Порошенко на майбутніх виборах буде залежати виключно від того, як йому вдасться сфальсифікувати вибори. У випадку, якщо йому це не вдасться провернути, то йому більше не бути президентом.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Проте зірки можуть сприяти одним людям, а інші за допомогою "бабла" міняють все – проти "бабла" не попреш. Навіть якщо Порошенко не виграє вибори, він буде залишатися в українській політиці – це не Яценюк, який пішов остаточно. Однак впливати на життя країни він вже не буде, тим більше, настільки істотно, як зараз", - пояснює астролог.

Нагадаємо, Гройсман потрапив у гучний скандал: рекламний щит здав прем'єра з потрохами

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Шахов розповів про брудні технології майбутніх виборів: епідемія в головах

Також Знай.ua" писав про те, що Володимир Зеленський показав своїх майбутніх виборців: молоді і веселі