Наталка Діденко у своєму аккаунті на Facebook повідомила підписникам, якою буде погода в Україні в цю п'ятницю. За її прогнозом у п'ятницю погода буде такою ж, як і в минулі дні, практично без змін. Більш того, найближчим часом в Україні буде волога атлантична повітряна маса. Перший день лютого буде таким же, як і останній січневий день. Вночі по Україні в районі нуля, а вдень від +1 до +4 градусів. На Півдні тепло, але вже не так сильно – від +4 до +9 градусів, а в Криму до +12 градусів.

Все ще продовжує накрапати дощ, і нависають тумани. Це там, де температура буде вище нуля, а де нижче – мокрий сніг. Наталка нагадала, що через теплу погоду з'являються небезпечні бурульки на дахах будинків. Більш того, крижані калюжі маскують лід, що теж дуже небезпечно.

У кого є підвали або в гаражах схованки картоплі - навідайтеся, перевірте, чи не плаває ваше добро.

У столиці лютий теж почнеться вологою, але теплою погодою. Цієї ночі в Києві буде близько нуля, а вдень від +1 до +3 градусів. У місті буде моросити дощ і застеляти туман.

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Львів – вдень +2…+4, вночі 0…-2

Івано-Франківськ – вдень +2…+4, вночі -2…-4

Тернопіль – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Чернівці – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Хмельницький – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Луцьк – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Рівне – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Житомир – вдень +1…+3, вночі -1…+1

Вінниця – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Одеса – вдень +4...+6, вночі +1...+3

Миколаїв – вдень +3...+5, вночі +1...+3

Херсон – вдень +4...+6, вночі +1...+3

Сімферополь – вдень +6...+8, вночі +1…+3

Кропивницький – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Черкаси – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Чернігів – вдень 0…+2, вночі -1…+1

Суми – вдень 0…+2, вночі 0…-32

Полтава – вдень +2…+4, вночі 0…-2

Дніпро – вдень +2…+4, вночі 0…-2

Запоріжжя – вдень +4...+6, вночі +1...+3

Донецьк – вдень +2...+4, вночі 0...-2

Луганськ – вдень 0…+2, вночі -1...-3

Харків – вдень 0…+2, вночі -1…-3

Київ – вдень +1…+3, вночі -1…+1

Нагадуємо, ПриватБанк потрапив у жахливий скандал з вигаданими боргами. Таких шахраїв ще пошукати треба. Скандал з клієнтом через борги по карті які ставить йому банк навіть після перемоги клієнта в судах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптик зробив несподіваний прогноз на лютий. Сніговий апокаліпсис відміняється. Народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозів і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

Погіршення погодних умов, на думку синоптика, варто очікувати з 20 чисел лютого. Тоді можливе різке похолодання і періодичні опади.

Нагадуємо Світлана Фус — популярний український дієтолог, експерт по здоровому харчуванню, розповіла всю правду про цукор і напої, в яких він міститься.

Через різке потепління в Україну прийшла відлига