Українцям повідомили про ситуацію на Донбасі за січень, ЗСУ вдалося досягти чималих воєнних успіхів за цей час.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це повідомляє прес-служба ООС.

У повідомленні йдеться, що в січні 2019 року Об'єднані сили на Донбасі завдали терористам величезні втрати.

ЗСУ
ЗСУ

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зокрема, за місяць в підрозділах російсько-окупаційних військ "Л / ДНР" ліквідували близько 75 бойовиків і майже 59 найманців отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Небойові втрати склали сім окупантів (порушення заходів безпеки, ДТП, смерть в результаті суїциду, вбивство з необережності), дев'ять отримали поранення.

"Дана цифра може відрізнятися в більшу сторону в зв'язку з постійним приховуванням лідерами бойовиків і російськими військовими втрат. Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційну кількість загиблих і поранених, в зв'язку з низьким так званим закликом на" військову службу за контрактом "і не бажанням в останнім часом захищати так звані кордони республіки ", - пояснили у прес-службі.

бойовики
бойовики

У повідомленні уточнили, що більшість бойовиків розчаровані ідеями "русского мира" і так званої Новоросії, тому йдуть з підрозділів російсько-окупаційних військ.

Протягом січня воїни ОСи завдали окупантам значних втрат. Ігноруючі Мінських домовленості у грудні місяці...

Geplaatst door Анатолий Штефан Штирлиц op Donderdag 31 januari 2019

Нагадаємо, путінські найманці-бойовики традиційно вночі ведуть себе нахабніше. Вони обстрілюють позиції українських бійців, які знаходяться у сотні метрів та намагаються всіляко спровокувати на бій.

бойовики
бойовики

Українські герої зазначили, що терористи вночі завжди порушують режим тиші, передає 24 канал.

"З нашої сторони більше дотримують мінських домовленостей. З їхньої – це може тривати п'ять хвилин, а тоді "добрий вечір", – пояснив військовослужбовець "Петрович".

Як повідомляв раніше Знай.ua, проросійські бойовики 30 січня вчергове провокували українських бійців на напрямку Сокільники – Кримське.

Також Знай.ua писав про те, що розвідники США підготували страхітливий прогноз для українців.