Головний редактора інформаційного агенства “Росія сьогодні” і телеканалу Russia Today Маргарита Симоньян потрапила в курйозну ситуацію.

Про це повідомляє Politeka.

Наразі вже відомо, що адміністратори Instagram видалили публікацію одіозної Сімоньян. Журналістка відразу ж поскаржилась на це в особистому Telegram-каналі.

Варто відзначити, що у пості вона закликала допомогти бойовикам "ЛДНР", які отримали поранення у боях проти української армії.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Керівництво соцмережі фактично відразу ж заблокувало допис Симоньян. Більше того Instagram надіслав автору повідомлення про те, публікація порушила правила.

"Ми хочемо, щоб Instagram був безпечним для всіх", – написала прес-служба. Маргарита Симоньян обурилася і в серцях запропонувала адміністраторам додавати: "крім тих, хто нам не подобається".

Разом з тим варто відзначити, що Ірина Луценко звинуватила Володимира Зеленського у великих доходах і пропаганді.

"Останні соціологічні дослідження говорять про те, що у другий тур виборів будуть виходити два кандидати - Порошенко і Зеленський. Мабуть, Юлія Володимирівна Тимошенко у своєму популізмі і в своїх золотих обіцянках пройшла вже ту стелю людей, які вірять її побрехенькам та її нещирості. Власне, ми сьогодні розглядаємо двох кандидатів - Петра Олексійовича Порошенка і Зеленського", - говорить Луценко.

Також вона звинувачує шоумена в тому, що він володіє нерухомістю в Росії, в чому він сам зізнався.

"Якщо хто не знає, в 12 році журнал Forbes опублікував велике інтерв'ю з Зеленським, де було чітко і попунктно розписані його багатства як мультимільйонера. Мультимільйонер Зеленський розповів про те, що у нього дуже багато нерухомості в Росії, і він це прямо заявляв. І сьогоднішня декларація Зеленського показує, що у нього є десятки нерухомості і десятки квартир", - зазначає Луценко.

Вона звинувачує його в тому, що Зеленський є російським бізнесменом.

"Він є російським бізнесменом, він отримує донині роялті, тобто кошти за свої права від фільмів, які він зняв в РФ. Він є російським пропагандистом. Я беру на себе сміливість так заявляти. Тому що він отримав 35 мільйонів рублів від Міністерства культури Росії за пропагандистський фільм, який він знімав про похорони Порошенко.

Нагадаємо, Путін пробив дно безглуздой порадою росіянам.

Як повідомляв "Знай.ua", кремлівські пропагандисти обікрали покійного Задорнова.

Також "Знай.ua" писав, що названо небезпечні регіони, які Путін зомбує пропагандою.

Береза обізвав Скабееву в кулуарах ПАРЄ