Російський президент Володимир Путін знову дико зганьбився перед камерами на очах у всієї Росії.

путін
путін

Про це пише Рoliteka з посиланням на відео у соцмережах пропагандистів “РІА Новини Кремлівський пул”.

Цього разу конфуз стався під час робочої поїздки в Санкт-Петербург, пишуть журналісти.

Володимир Путін знову не втримався і помацав руками маленьку дитину.

Путин сегодня в Санкт-Петербурге. 75-летие снятия блокады. Для него, как и для всех жителей города, это особенный день. Его отец участвовал в боях за Невский пятачок

Geplaatst door Кремлевский пул РИА Новости op Zondag 27 januari 2019

У повідомленні додають, що Володимир Путін давно викликає глузування в соціальних мережах через неадекватну пристрасть до маленьких дітей. Однак, незважаючи на кпини, президент Росії періодично повторює свій “фірмовий трюк”.

Новий вибрик сплив на заходах в Санкт-Петербурзі. Володимир Путін вирішив приїхати в північну столицю Росії, де проходили акції, пов’язані з 75-річчям повного звільнення Ленінграда від блокади.

На опублікованих кадрах видно, як співробітник охорони спробував захистити главу держави від присутніх, проте президент вирішив поспілкуватися з народом. Тут Володимир Путін помітив маленьку дівчинку, яка сиділа у мами на руках і підійшов до неї. Він не втримався і помацав дитину за обличчя.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін епічно зганьбився під час пам'ятних заходів на Піскарьовському меморіальному кладовищі у Санкт-Петербурзі.

путін
путін

Про це повідомив російський журналіст Дмитро Смирнов у у Twitter та опублікував відповідне відео.

У повідомленні йдеться, що в неділю, 27 січня у Санкт-Петербурзі відзначили 75-річчя повного зняття блокади з міста (у минулому Ленінграду) під час Другої світової війни.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Росії вибухнули черговим маразмом із культом "кремлівського царя", який активно обговорюють у соціальних мережах.

Рейтинги Путіна падають
Рейтинги Путіна падають

Відповідну інформацію та фото було опубліковано у Telegram-каналі, пишуть ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що в Росії під час виставки "Універсальне середовище", присвяченій технологіям комфортного життя для людей з інвалідністю, російська компанія презентувала портрет Путіна для незрячих.

Також Знай.ua писав про те, що черговий скандальний спіч Володимира Путіна викликав бурю коментарів та насмішок у соцмережах, над главою Кремля потішаються самі ж росіяни.