У неділю, 3 лютого, по всій території України буде хмарно, але без опадів. Температура повітря майже у всіх областях країни досягне позначки вище нуля, лише на Луганщині протримається мороз.

Про це повідомила відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За її словами, Україна і надалі буде перебувати під теплою вологою повітряною масою. Практично у всі регіони країни прийде весняне потепління.

При цьому в Луганську, Донецьку та Харкові трохи похолоднішає. У цих містах температура повітря буде коливатися від -1 до +2 градусів.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Найбільш теплою погода в Ужгороді – + 11 ... + 13, Сімферополі – + 10 ... + 12 і Миколаєві – + 9 ... + 11. Вітер у неділю ослабне, і буде 3-8 м/с південно-східного напрямку.

"Проте не варто забувати про ожеледицю, калюжі та бурульки. Рибалкам слід триматися якомога ближче до берега", – попереджає Діденко.

У Києві 3 лютого буде тепла, але хмарна погода. Вночі температура повітря складе від нуля до двох градусів тепла. Вдень в українській столиці буде +3 - + 5 градусів.

Прогностичні карти кажуть, що тепла погода переважає у більшості країн Європи. Балкани, Середземномор`я - найтепліші,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 1 februari 2019

Прогноз погоди на 3 лютого в містах України

Ужгород – + 11 ... + 13

Львів – +6 ... +8

Івано-Франківськ – + 5 ... + 7

Тернопіль – + 4 ... + 6

Чернівці – +6 ... +8

Хмельницький – + 4 ... + 6

Луцьк – + 5 ... + 7

Рівно – + 4 ... + 6

Житомир – + 4 ... + 6

Вінниця – + 5 ... + 7

Одеса – + 7 ... + 9

Миколаїв – + 9 ... + 11

Херсон – + 8 ... + 10

Сімферополь – + 10 ... + 12

Кропивницький – + 4 ... + 6

Черкаси – + 4 ... + 6

Чернігів – +3 ... + 5

Суми – 0 ... + 2

Полтава – +3 ... + 5

Дніпро – + 4 ... + 6

Запоріжжя – +6 ... +8

Донецьк – 0 ... + 2

Луганськ – -1 ... + 1

Харків – 0 ... + 2

Київ – +3 ... + 5

Народний прогноз погоди в Україні

У цей день вшановується пам'ять преподобного Максима Сповідника і Максима Грека. Яскраво-червоний захід 3 лютого вказував на морозний ясний завтрашній день; а ясна погода — на ранню весну. Якщо вдень сонце світить яскраво, то влітку на фруктових деревах плоди червиві будуть, а якщо воно за хмари ховається, плоди будуть чисті та здорові.

карта Укргідрометцентру на 3 лютого

Нагадаємо, заступник начальника відділу метеопрогнозів українського Гідрометцентру Наталія Голеня повідомила, що найближчим часом стихія перестане вирувати.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Америку обрушилися аномальні морози. Температура повітря сягає рекордно низьких позначок, а в деяких штатах очікується зниження температури до -53 градусів за Цельсієм.

Також портал Знай.иа писав, що відлига, яка прийшла в Україну наприкінці січня, триватиме і в перших числах лютого. Проте потім на зміну їй прийде і холод.