У п'ятницю, 1 лютого, біля одного з арсеналів ВСУ в лісовій місцевості були затримані троє чоловіків, які пройшли в охоронювану зону.

Невідомі були затримані черговою зміною і оперативним військовим підрозділом.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в Facebook.

Про порушення відразу було передано в Нацполицию і СБУ, а затримані були передані поліцейським. За пильність та оперативні дії під час охорони важливих об'єктів склад чергової зміни і підрозділ ВСП будуть нагороджені.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Службу несли пильно. Черговою зміною затримано трьох підозрілих Вчора, 01 лютого, поблизу одного з арсеналів Збройних...

Geplaatst door Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine op Vrijdag 1 februari 2019

В Генштабі закликають українців відразу ж повідомляти в поліцію про підозрілих людей біля військових об'єктів.

Нагадаємо, Український десантник потрапив у полон до окупантів: відео з "донецьких підвалів"

На Донеччині молодий український військовослужбовець потрапив у полон до окупантів. Про це стало відомо з опублікованого так званою "народною міліцією ДНР" відео допиту полоненого українця.

79-я десантно-штурмова бригада підтвердила, що 20-річний десантник, який потрапив у лапи терористів, дійсно є військовослужбовцем військової частини в Миколаєві.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Бойовики похвалилися затриманням диверсантів СБУ: навіть прізвища назвали

"ДНР" повідомили про захоплення трьох українських "диверсантів", які були завербовані СБУ, які нібито готували терористичні акти на стратегічних об'єктах в "республіці".

Про це повідомляють ЗМІ.

зокрема, "силовики" розповіли, що на території псевдореспубліки нібито затримали одразу трьох агентів СБУ, які планували цілу серію терактів.

Також Знай.ua" писав про те, що Полоненого українського моряка в СІЗО заразили смертельною хворобою, безмежна жорстокість: заява адвоката

наймолодший в'язень Кремля, серед полонених українських моряків, яких захопили в Керченській протоці, військовий Андрій Эйдер в ув'язненні міг заразитися дуже страшною хворобою - гепатитом.

Про це у соцмережі Facebook розповів адвокат полонених моряків Микола Полозов, він послався на інформацію захисниці Эйдера Олександри Маркової.