Тиждень тільки починається, і було б непогано знати, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки відома віщунка і ясновидиця Лана Яр спеціально для Знай.ua поділилася ексклюзивним прогнозом на найближчі сім днів.

Лана Яр знає, що нас чекає в майбутньому

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) У цілому тиждень принесе вам спрагу до праці, бажання бути правдивим в словах і ділах. Що стосується здоров'я, вас чекають зміни, переломний момент. Якщо зараз ви хворієте - все піде до одужання. Ті, хто відчувають себе відмінно - можуть захворіти. Любовні стосунки відійдуть на другий план. Пріоритетнішою для вас буде праця. Тим більше на цьому тижні в ділових питаннях очікується світанок, можлива поява новой справи, яка може стати справою всього життя. Порада: пам'ятайте, можливо навіть подолання непереборного!

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) Прекрасний тиждень легкості і довіри до всього того, що відбувається. Що стосується здоров'я - зверніть увагу, Домовик, хранитель Будинка, попереджає про швидке захворюванні когось із рідних. Перші його ознаки вже можуть бути помітні. Любовні взаємини будуть рівними, проте остерігайтеся несподіваних вчинків партнера через відсутність любовного вогню у вашій парі. У ділових питаннях вас чекає гармонія, однодумність. Однак стежте за своїм ставленням до оточуючих. Порада: прогулянки на природі, свіже повітря підуть вам на користь!

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) На цьому тижні ви зменшили свої бажання діяти і брати на себе зобов'язання, нарешті почнете порівнювати їх зі своїми можливостями. Так само вам не завадить обережність, в оточенні є підла людина, цілком можливо, що саме в цей період ви про неї дізнаєтеся. У питаннях здоров'я: чекайте повне оновлення організму! Можлива вагітність - радісна звістка для плануючих стати батьками. Нинішні любовні взаємини відображають вашу родову програму, розкривають якісь божественні завдання. Змінити ситуацію не може ніхто. Ділові питання вимагають серйозного підходу: пора позбавлятися від віджилого, можливо необхідно змінити місцезнаходження. Позбавляйтеся від всього, що гальмує вас. Порада: домашні справи варто переробити швидше і приділити більше увагу соціальним питанням.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня) Цей тиждень ви будете сповнені бажань сіяти любов навколо себе, піклуватися до близьких, оточуючих людей. Очікуються сприятливі відносини всіх видів. Що стосується здоров'я, можлива поява проблем з зачаттям і виношуванням дитини, варто звернутися до Богині Долі Макошь за допомогою. У любовних взаєминах можлива поява в оточенні людини, яка однією своєю присутністю принесе руйнування і біди. Помітивши такі збіги, не зволікайте, припиняйте спілкування. Ділові питання принесуть вогненний настрій, бажання рухатися вперед. Однак остерігайтеся стрибків з справи на справу, які за підсумком принесуть безліч занедбаних недороблених до кінця питань. Порада: пам'ятайте про тверезу оцінку ситуацій, не дивлячись на захват польоту!

Нагадаємо, раніше ведунья розповіла, що чекає Україну після виборів.

Також Знай.ua повідомляв, як дізнатися ім'я свого "єдиного" і як вийти заміж і захистити дитину від пристріту.