51-річний українець спробував підкупити польського прикордонника сумою в 10 євро, в надії, що той закриє очі на порушення правил дорожнього руху в пункті пропуску в Медиці.

Польська прикордонна служба повідомляє: "Працівники Прикордонної служби побачили транспортний засіб, який всупереч знакам повернув у напрямку пункту пропуску, рухаючись по зустрічній. При виписці штрафу в розмірі 300 злотих (70 євро) за порушення ПДР, громадянин України хотів переконати прикордонників відступити від своїх обов'язків, намагаючись дати їм 10 євро".

Чоловік затриманий, він дав згоду на добровільне несення покарання у вигляді 6 місяців позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки.

Крім цього, стало відомо про ще одного українця, якого затримали на корупції в пункті пропуску Дорогуськ. Повідомляється, що 32-річний громадянин України намагався передати гроші польському офіцерові за дозвіл на в'їзд на територію Польщі без необхідних документів. Про яку саме суму йдеться, в прикордонній службі не повідомляють. Українець був затриманий прикордонником, який тут же повідомив своєму керівництву про спробу підкупу. По даному випадку завели справу і проводять розслідування.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як стверджують співробітники прикордонної служби, українець відповість за спробу вручення матеріальної вигоди офіцерові при виконанні. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ватажки окупантів на території Донбасу намагаються грати в державу і навіть створюють подібності міністерств і різних державних структур. Також вони масово роздають населенню папірці і кірочки, які в цивілізованому світі ніхто не визнає.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українців закликали готуватися до погіршення погоди в середу, 6 лютого, оскільки в цей день очікуються дощі і значне похолодання. Обережності слід дотримуватись і водіям, оскільки на дорогах очікується ожеледиця.

Також "Знай.uа" писав, що платіжні термінали піддаються атакам шахраїв, які розробили нову схему обману. Зловмисники завдали величезної шкоди банкам і використовують при цьому найбільші номінали купюр.