Прес-центр Операції об'єднаних сил на окупованому Донбасі повідомив про підсумки бойових дій 5 лютого, посилаючись на власні дані та результати розвідки. Вдалося з'ясувати, що в цей вівторок українським героям вдалося відправити чотирьох окупантів в пекло, де їм саме місце, ще 11 путінських посіпак отримали важкі поранення.

Наголошується, що бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню, з них п'ять разів застосували заборонену мінськими домовленостями озброєння.

В смузі дій оперативно-тактичної групи "Восток" обстріл українських позицій велися з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Север" противник обстріляв наші позиції з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"В результаті злочинних обстрілу російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднання об'єднаних сил отримав поранення", - зазначили в прес-центрі.

Нагадаємо, Кримський міст на межі катастрофи, чуються вибухи. Ситуація на Керченському мосту, незаконно побудованому окупантами, вийшла з-під контролю.

Також ми писали: день в ООС: бойовики дорого заплатили за смерть українського воїна.

Раніше повідомлялося: Путін виростив народ-камікадзе – шукають грошей і смерті на Донбасі.

Інформацію про найманця, який хоче вступити в путінські терористичні формування на Донбасі, розсекретив український офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, позивний "Штірліц". Про це український військовий написав у своєму Facebook.

"Отже, що сьогодні за день такий? Тут черговий доброволець з Росії хоче підписати контракт з "200 бригада". Таких унікальних клієнтів беруть поза", - написав він і опублікував скріншот.

Потенційний найманець-бойовик питав російський соціальної мережі, як можна "піти на Донбас".

Повз такий публікацій український сегмент інтернет-аудиторії не зміг пройти спокійно. Користувачі почали вправлятися в дотепних коментарях, дописуючи, що думають про такий найманця.

Нагадаємо, Путін не піде на загострення на Донбасі, поки в Україні тривають вибори. Але Керченська протока залишається зоною потенційного напруги.

Про це 24 каналу в коментарі розповів голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

Дивіться відео по темі "війна на Донбасі"