Є кілька причин через які скандальний Кримський міст може розвалитися. На вельми велику споруду серйозно впливають природні явища.

Про це стало відомо завдяки заяві командувача військово-морськими силами України Ігоря Воронченка, яку він озвучив в одному з нещодавніх інтерв'ю для українських журналістів.

Кримський міст
Кримський міст

За словами військового, конструкцію моста може бути зруйновано підводними течіями і рухом льоду з Азовського моря в Керченську протоку, пише портал "Политека".

Крім цього, командувач ЗМСУ заявив, що критичними для так званого Кримського моста можуть стати землетруси, які періодично відбуваються в цьому регіоні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кримський міст
Кримський міст

"Я сім років там прослужив, знаю що таке Азов, і що таке Чорне море. Це дві спільні судини, течія з Азова дуже серйозна. Вони зараз перекрили і зробили дифузор під мостом, йде підмив опор. Землетруси в Керчі – кожен рік, по 4-5 балів. Це все впливає на сваї", – стверджує він.

Варто нагадати, що анексія Криму давно визнана світовим співтовариством, як порушення прав України, її суверенітету і цілісності. Втім, самі росіяни так не вважають, принаймні деякі з них.

Більш того, знаходяться ті, хто впевнений: Україна повинна заплатити РФ за цей злочин, в прямому сенсі. Мова йде про Вадима Жартуна (красномовне прізвище, особливо російською: "жартівник"), який у Twitter нещодавно написав саме про це. Пост викликав потужну суперечку в мережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в кишені Володимира Путіна знаходяться ключі від миру. Про це нещодавно заявив відомий український журналіст Дмитро Гордон в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на російському телебаченні, де йому надали слово. Гордон зазначив, що російський президент повинен наказати своїм головорізам залишити окуповані території Донбасу і Криму.

Нагадаємо, кримчани завили від режиму російських окупантів: при Україні було краще.

Як повідомляв Знай.uа Путін добиває Крим пекельними тарифами: повітря поки безкоштовне.

Знай.uа писав, окупанти знищили найважливіший історичний пам'ятник Криму, стояв тисячі років.