Так звана "влада" анексованого Криму визнала, що український півострів є одним із найбільш дорогих курортних напрямків Росії.

Крим
Крим

Про це повідомляє "Крим. Реалії".

У повідомленні йдеться, що у 2019 році росіяни нібито очікують рекордного потоку туристів за рахунок можливостей моста через Керченську протоку.

Кримський міст
Кримський міст

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

Так званий "глава" незаконного комітету кримського парламенту з питань санаторно-курортного комплексу і туризму Олексій Черняк відзначив, що найбільш дорогим є авіапереміщення в Крим. При цьому він зазначає, що істотно вплинути на ціну в поточному році не вдасться.

[quote author=""]"На жаль, ціни на літак у кримському напрямку в високий сезон залишають бажати кращого. Скільки ми вже це питання опрацьовуємо з "урядом" Криму... Неодноразово "глава" Криму звертався

Крим в окупації
Крим в окупації

Більш доступним шляхом окупанти називають залізничну гілку Керченського моста, яка, згідно із запланованим проектом, протягом доби зможе пропускати понад 47 пар поїздів. Щорічно це нібито дасть можливість перевозити 14 млн пасажирів і 13 млн тонн вантажів.

"Правда, це навряд чи зможе істотно вплинути на приплив туристів до Криму в цьому році, оскільки відкриття залізничної частини моста планується не раніше грудня. Поки жодної альтернативи "влада" для них не придумала", — йдеться в повідомленні.

Окупований Крим
Окупований Крим

Нагадаємо, до територіального складу України повернуть тимчасово окупований Росією Крим.

крим
крим

Це доведеться зробити комусь із наступних президентів Російської Федерації. Політики змушені будуть робити кроки по поверненню анексованого Криму, інакше у РФ не буде майбутнього.

Як повідомляв раніше Знай.ua, жителі Криму поскаржилися на режим, який влаштували російські окупанти. Зараз на півострові лежать гори сміття та панує повна розруха.

Крим
Крим

Так у соціальній мережі Twitter на сторінці блогера RoksolanaToday& Крим з'явилися красномовні знімки, які свідчать про це.

Також Знай.ua писав про те, що є кілька причин через які скандальний Кримський міст може розвалитися.