В Сполучених Штатах Америки батьки почали скаржитися на мультфільми про свинку Пеппу. Як виявилося, діти почали наслідувати головну героїню мультфільму і хрюкати, вслід за улюбленим персонажем. Про це в середу, 6 лютого, повідомляє на Daily Star.

Батьки в США повідомляють, що діти почали говорити з британським акцентом. Такі зміни помічені навіть у дітей, які ніколи не залишали межі країни і не виїжджали з рідного штату. У США мультфільм про свинку Пеппу транслює телемережа Nick Jr. Як у Європі, так і в Північній Америці, цей персонаж дуже популярний серед дітей у віці від 1,5 до 6 років.

Деякі батьки в США побоюються "Ефекту Пеппи". Адже деякі діти після перегляду мультфільму, починають хрюкати в кінці речень також, як це робить Пеппа. І така поведінка може ввійти у звичку.

"Ми були раді, коли наша донька почала дивитися Свинку Пеппу, тому що ми думали, що вона підхопить чудовий британський акцент. Але все, чого вона навчилася – це хрюкати, як порося", - пояснила одна сімейна пара.

Інші ж, навпаки, скаржаться на появу акценту у дворічної дитини, яка "ніколи не була за межами Вашингтона, Орегона і Каліфорнії, тепер має впевнений британський акцент".

Нагадаємо, на творця "Смішариків" подали в суд: накрав сотні тисяч доларів. Взяв 30 мільйонів рублів та пообіцяв віддати.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", відомий український мультфільм вперше показали в Китаї: небувалий успіх. Мультиплікаційна стрічка стала найкасовішим вітчизняним проектом.

Також Знай.ua" писав про те, що Дівчина показала миле дитяче фото з Діснейленду, але на задньому фоні помітили щось зловісне