Славнозвісний "вертолітний майданчик Януковича", що розташований на Парковій дорозі у Києві, знову забрали з розпорядження столичної влади.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

Відомо, що господарський суд Києві виніс рішення за яким заборонив АРМА та КП "Центр організації дорожнього руху", обраному управителем цього майна за результатом відкритого конкурсу, вчиняти будь-які дії щодо управління цим майном.

Більше того Голосіївський райсуд столиці повністю задовольнив клопотання адвоката та зобов’язав АРМА повернути зазначений об’єкт нерухомості у користування юридичному власнику.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

СТОЛИЧНА ПРОКУРАТУРА ВНЕСЕ ДО СУДУ НОВЕ КЛОПОТАННЯ ПРО АРЕШТ ВЕРТОЛІТНОГО МАЙДАНЧИКА ТА ПЕРЕДАЧУ ЙОГО В УПРАВЛІННЯ АРМА...

Geplaatst door Прокуратура міста Києва op Donderdag 7 februari 2019

Разом з тим варто відзначити, що 7 лютого Агентство з розшуку та менеджменту активів вирішило передати тимчасовому управляючому елітну 240-метрову квартиру Януковича на Оболонській набережній у Києві.

Експерти оцінюють квартиру екс-гаранта в 66 мільйонів гривень.

Як стало відомо, раніше в цьому будинку проживала Полежай, цивільна дружина Януковича.

"5 років" сумнівне "майно Януковича стояло і не приносило нічого державі. Нарешті завдяки створенню і повноцінному функціонуванню АРМА ми побачимо реальні доходи. До кінця лютого триває конкурс на керуючого Межигір'я. Сподіваємося, що з часом і цей об'єкт стане прибутковим", - говорить юридичний радник ТІ Україна Катерина Риженко.

Відзначається, що в 2015 році в рамках кримінального провадження щодо Януковича та його оточення га Межигір'я та інші активи наклали арешт. Потім справу направили до Національного антикорупційного бюро, а майно передали в АРМА.

Крім того варто відзначити, що український екс-президент-утікач Віктор Янукович розповів про свої "уподобання" на майбутніх виборах-2019 в Україні.

Янукович розповів, що готовий підтримати всіх політиків в Україні, які "проти влади".

Він не називав конкретних імен кандидатів у президенти України, яких він підтримує, але підкреслив, що готовий підтримати всіх політиків, які виступають проти чинної влади.

Крім того, Янукович пообіцяв назвати конкретних кандидатів після того, як вивчить їхні передвиборні програми.

Нагадаємо, Янукович коротко розповів про життя в Росії.

Як повідомляв "Знай.ua", у Путіна приголомшили заявою щодо Януковича.

Також "Знай.ua" писав, що Януковичу дали 13 років.

Хто з команди Порошенка став власником вертолітного майданчика Януковича, Наші гроші