Лідер бандфомування “Новоросія” по кличці Ольхон підтвердив чутки про те, що на Донеччині ліквідовано високопоставленого російського військового.

Цікаву історію про майстерний удар ЗСУ Ольхон розповів в соцмережах

Ватажок бойовиків не розповів про те, де і коли це сталося. Також він не розкрив ім'я мертвого військового, однак зазначив, що він був ліквідований через наївність і недосвідченість.

“Приїхала одна “героїчна персона” на передову. Сиділа особа в штабі і сиділа. Але раптом “героїчному герою “захотілося пригод”, – каже ватажок бойовиків, уточнюючи, що військовий вирішив зробити кілька пом'ятих фото біля окопів на пам'ять. Там він і знайшов смерть від удару ЗСУ.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Терористи швидко сховалися, а ось у військового трапилася паніка.

“Це” тилова гусятина “від переляку не знала, як їй діяти і куди ломитися. В результаті міна розірвалася поруч із ним, і він задвухсотився “, – каже ватажок путінських окупантів.

Нагадаємо, Душа належала Україні: герой з Львівщини до останнього подиху захищав Батьківщину на Донбасі

У вівторок, 5 лютого, стало відомо про трагічної загибелі на Донбасі бійця ВСУ, уродженця села Батятичі Кам'янка-Бузького району Миколи Рудника.

Про це стало відомо з повідомлень в соцмережах.

Знайомі і близькі згадують його як людину з активною життєвою позицією, справжнього патріота України, який у свій час страждав від радянської влади і навіть змушений деякий час переховуватися за кордоном.

З початком війни Микола Рудник вирушив на війну добровольцем. Потім лікувався у Львівському госпіталі, пережив три операції, а коли дозволило здоров'я - знову повернувся на фронт, до бойових побратимів.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" ВСУ зрівняли з землею військову техніку бойовиків і взяли під контроль лінію розмежування

В цю середу, 6 лютого українські бійці знищили російськьку вантажівку "Урал" і двох бойовиків. Про це повідомив прес-центр ООС.

Також "Знай.ua" писав про те, що Доба на Донбасі: герої розчавили чотирьох щурів Путіна, ще десяток - по лікарняних ліжках