Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко розповів, що чекає на роботодавців, які не бажають підвищувати зарплати своїм працівникам, розповідає видання Урядовий Портал. За словами Розенка, хто поскупиться – той ризикує втратити свій бізнес.

На думку Розенка, зараз роботодавці конкурують за трудовий потенціал з країнами ЄС.

"Роботодавці, керівники компаній повинні зрозуміти, що ми сьогодні працюємо на відкритому ринку праці, що ми конкуруємо сьогодні за трудовий потенціал не тільки всередині країни, але і з Польщею, Німеччиною, іншими державами, де сьогодні навіть приймаються закони про залучення робочої сили з України", – сказав він.

Розенко закликав роботодавців берегти своїх працівників.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Якщо ви не будете збільшувати реальну заробітну плату своїм працівникам, то в умовах відкритого ринку праці ви будете втрачати трудовий потенціал, а через два-три роки будете вимушені взагалі припинити свій бізнес, тому що не знайдете кваліфікованого працівника, який захоче за неконкурентну на міжнародному ринку заробітну плату давати якісну продукцію", – сказав Розенко.

Нагадаємо, раніше ми писали, що українцям пообіцяли нові захмарні зарплати: вибори наближаються.

В 2019 зарплати працівників бюджетної сфери в Україні збільшилися.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що на даний момент всі оклади і ставки формуються за єдиною тарифною сіткою. Згідно з нею фахівці діляться на 25 розрядів, які залежать від кваліфікації працівника. Так, згідно сітці, ректор і проректор вузу мають 22-24-й тарифні розряди, а вчитель і викладач - 10-14-й.

Нагадаємо, що виконуючим обов’язків президента Росії Путін став у 1999 році, а президентом був обраний у 2000 році. Майже за 20 років правління не всі обіцянки були виконані, отже і обурення людей цілком зрозуміло.

Нагадаємо, лютий потужно вдарить по гаманцях українців.

Як повідомляв "Знай.uа", віце-прем'єр Павло Розенко нарахував собі зарплату українця за 2 роки.

З'явилася інформація, що зарплата вице-премьер-міністра України Павла Розенка за грудень 2018 року склала 174,3 тис. гривень. Варто зазначити, що дана сума в 10 разів більше окладу чиновника, повідомляє ukranews.

"Розенко за грудень було нараховано 174 312 гривень, з них посадовий оклад становив 17 000 гривень, надбавка за вислугу років - 8500 гривень, надбавка за інтенсивність праці - 14 450 гривень, індексація - 563 гривні, премія - 88 400 гривень, матеріальна допомога - 45 399 гривень", - йдеться в документі.