У перші дні нового 2019 року багато українців почали отримувати попередження від свого мобільного оператора "Київстар" про те, що їх діючі тарифні пакети припиняють свою роботу. Їм пропонувалося протягом декількох тижнів вибрати собі один з нових пакетів, або вони будуть переведені на інший пакет автоматично, в примусовому порядку.

Подібні ультиматуми "Київстар" виставляє своїм клієнтам вже не перший раз, так що вони до цього вже кілька звикли.

На даний момент на сайті компанії можна вибрати собі відповідний тариф. Однак найдешевший коштує 75 гривень. І ще одна хитрість, на яку пішли українські оператори – відтепер тариф надається не на місяць, як було раніше, а рівно на 4 тижні. Тобто за рік абоненти, щоб безперервно користуватися зв'язком, поповнять рахунок не 12, а 13 разів.

Подібним чином надходить не тільки "Київстар", але і Vodafone Україна. У нього закриття попередніх пакетів було анонсовано ще в грудні 2018 року. "Всі вони вже давно втратили актуальність!" - стверджують менеджери "Vodafone".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Нав'язування послуги, відсутність вибору, одночасне підвищення тарифів операторами – наявна корпоративна змова стільникових операторів, на який чомусь ніяк не реагують на відповідні державні служби. Втім, вони взагалі ніколи не реагують на підвищення тарифів, будь", - обурюються абоненти.

Раніше повідомлялося, що Київстар припиняє зв'язок з російськими номерами, які використовуються на непідконтрольних Україні територіях Донецькій, Луганській областях, у Криму, а також на окупованих територіях Грузії.

Абонентам ж мобільний оператор почав розсилку відповідних смс. Він діє згідно з рекомендаціями Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформації.

Нагадаємо, мобільний оператор закриє популярні тарифи з 3G. Відключення абонентів від старих тарифних планів та переведення їх на нові відбудеться з 5 лютого.

Як повідомляв Знай. ua, журналіст висловився про якості провайдера ВОЛЯ. Багато часто стикаються з проблемами через "ВОЛІ".

Знай. ua писав, що український мобільний оператор заблокує сотні номерів. Київстар розсилає абонентам смс.