В Україні у суботу, 9 лютого, триватиме тепла весняна погода. У більшості областей буде сонячно, а стовпчики термометрів місцями піднімуться до +5+7 градусів.

Зима буде нагадувати про себе лише вночі. Тоді температура повітря опуститься до -8-12 градусів морозу, зазначила синоптик Наталка Діденко.

Вихідними погода в Україні буде без особливих змін. Вночі - мороз, -2-7, місцями -7-12 градусів, вдень або близько нуля,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 8 februari 2019

"Погода в Україні буде без особливих змін. Смуга підвищеного атмосферного тиску блокує і буде блокувати будь-які істотні опади, тільки аж турецький циклон закине трохи хмарності і опадів на крайній наш південь, Крим, Приазов'я, на південні райони Херсонщини і Миколаївщини" – зазначила синоптик.

Популярні новини зараз
25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Найтепліше буде на Півдні і Заході, де температура повітря досягне +4+7 градусів тепла. У північних та східних областях буде холодніше – -1-3 градуси морозу.

снігопади
снігопади

У Києві 9 лютого буде суха і свіжа погода. Вночі стовпчики термометрів опустяться до -7-9 градусів морозу, а вдень потеплішає до +2 градусів.

Через мороз на дорогах можливе утворення ожеледиці.

Прогноз погоди на суботу, 9 лютого, в містах України:

Ужгород – +3...+5

Львів – +4...+6

Івано-Франківськ – +2...+4

Тернопіль – +3...+5

Чернівці – +4...+6

Хмельницький – +2...+4

Луцьк – +3...+5

Рівно – +2...+4

Житомир – +1...+3

Вінниця – +1...+3

Одеса – +1...+3

Миколаїв – +2...+4

Херсон – +2...+4

Сімферополь – +5...+7

Кропивницький – 0...+2

Черкаси – 0...-2

Чернігів – -1...+1

Суми – -1...-3

Полтава – 0...-2

Дніпро – 0...+2

Запоріжжя – +2...+4

Донецьк – -1...+1

Луганськ – 0...-2

Харків – -1...-3

Київ – -1...+1

Також ми писали, що весна серед зими – феномен, який вже закрався в Україну, і про який тут і там трублять синоптики. І Укргідрометеоцентр, і відомий синоптик Наталка Діденко одностайні: українців чекає весняна романтика.

Зупинимося на прогнозах Наталки Діденко. На своїй сторінці у Facebook синоптик у четвер, 7 лютого, розповіла своє "бачення" погодного майбутнього.