ЗСУ жорстко дали по зубам бойовикам за військові провокації, влучно знищивши бронетехніку путінських головорізів на Светлодарскій дузі.

Кадри знищення виклав у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

"Позавчора представники російсько-окупаційних військ скинули заявку воїна ООВ про "надлишкової військової техніки" на Світлодарській дузі. Над цікавою пропозицією бійці говорили не довго: результатом успішного другого пострілу по окупантам стало однією БМП менше, а хлопці чекають інші цікаві заявки", – пише офіцер.

Нагадаємо, ЗСУ зрівняли з землею військову техніку бойовиків і взяли під контроль лінію розмежування

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

В цю середу, 6 лютого українські бійці знищили російську військову вантажівку "Урал" і двох бойовиків. Про це повідомив прес-центр ООС.

"За даними розвідки, 6 лютого двоє окупантів знищені і один отримав поранення. Також знищена вантажівка російських окупаційних військ марки "Урал." - повідомляє прес-центр.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Останній бій українського героя: бойовики влаштували криваве пекло і жорстко поплатилися

Підрозділи поросійськиз сил за минулу добу, 8 лютого, дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в ранковій зведенні в суботу, 9 лютого.

Відомо, що в ході обстрілу бойовики чотири рази застосували зброю, яка прямо заборонена Мінськими угодами. Також наголошується, що в ході зіткнень один український воїн загинув, ще двоє отримали поранення різного роду.

Також Знай.ua" писав про те, що Навчання української армії ледь не переросли в повномасштабну війну: у Путіна пішли на провокацію

На Азовському морі навчання підрозділів Збройних сил України ледь не переросли в повномасштабну боротьбу з російськими військами.

Під час виходу українських кораблів у стрільбі, росіяни підняли свою авіацію і направили у бік Маріуполя відразу чотири своїх судна, про це розповіли в штабі ООС, передає ТСН.

З маріупольського порту в море виходять українські кораблі - все по-бойовому, кулемети спорядження, гармати расчехлены