Україну поступово заходить арктичне повітря, а це означає, що знову похолодає. У середу, 13 лютого, температура повітря раптово опуститься.

Про погоду на середину тижні розповіла на сторінці в Facebook синоптик Наталя Діденко.

"На сході, в південній частині вдень ще буде відчутно тепліше: + 3 + 7 градусів. У центральних областях холодніше в Вінницькій області, найтепліше в районах Дніпра. Мокрий сніг найближчої ночі піде на півночі і на північному сході", - повідомляє синоптик.

похолодання

Вдень 13 лютого можливі опади у вигляді дощу чи мокрого снігу у північних областях. На решті території сухо.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Також українців попереджають, що через зниження температури повітря можлива ожеледиця.

"В Києві 13 лютого циклон вже не гостює, так що без істотних опадів, максимум місцями невеликий мокрий сніг і туман. Хіба що найближчої ночі ще затримаються помірні опади. Температура повітря знизиться вночі -1−4 градусів, вдень 0−2 градуси морозу" - повідомляє Наталка Діденко.

За словами синоптика, холоди протримаються до вихідних. А з 17 лютого в Україн знову повернеться тепло.

Нагадаємо, синоптики прогнозують значні опади у Києві на вівторок, 12 лютого. Погода може бути настільки непередбачуваною, що КМДА закликає мешканців столиці по можливості не користуватися власним транспортом.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі стався справжній потоп. З'явилася інформація, що ділянка Люстдорфської дороги в районі першої станції опинилася під водою в результаті прориву водопровідних комунікацій.

Також Знай.ua писав про те, що у Криму забили тривогу через моторошний інцидент – на сей раз місцевих жителів нажахав масовий мор качок біля озера Донузлав.

Дивіться: Які погодні сюрпризи готує 2019 рік