Начальник кримських та донецьких головорізів Володимир Путін для повномасштабного вторгнення в Україну використовуватиме авіацію і ракети.

Про це в нещодавньому інтерв'ю заявив експерт з питань дослідження армії Михайло Самусь, пише портал "Політека".

путін
путін

Так, військовий оглядач припустив, що Володимир Путін готується до ведення широкомасштабних бойових дій через те, що Росія перекинула до кордону з Україною смертоносні ракетні комплекси "Іскандери".

"Я вважаю, і наш центр вважає, що нині головна загроза з боку РФ не з наземного компонента, а з ракетно-авіаційного і морського, так як РФ повністю контролює Чорне море. Її сили перевищують не тільки українські, але й країн-членів НАТО в Чорноморському регіоні", — впевнений експерт.

Путін
Путін

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами Самуся, розміщення ракетних засобів недалеко від державного кордону — це пряма загроза Україні. Експерт також припустив, що Володимир Путін спочатку може вдарити по штабах та на пунктах управління, порушити системи управління, контролю і комунікації.

"Після цього може бути здійснено наземну операцію, яка вже буде йти на відкритій території, коли вже наземні угруповання України не зможуть діяти як цілісна система", - заявив експерт.

Варто нагадати, що в окупованому Криму переховали захоплені в Азовському морі російськими силовиками кораблі українського флоту. Так, малі броньовані артилерійські катери ВМС України "Нікополь" (P176) і "Бердянськ" (U175) - перемістили і замаскували. Інформацію підтвердили знімки. Раніше кораблі українського флоту окупанти тримали в кінці причальної стінки акваторії Керчі. Ця територія підконтрольної ФСБ РФ. Станом на 11 лютого, дислокація захоплених судів було змінено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі опублікували фото "комунального пекла" окупованого Донбасу, на яких видно, що "господарників" Путіна не надто хвилює елементарний благоустрій території.

Нагадаємо, українські бійці знищили вогневу точку разом з бойовиками: потужне відео.

Як повідомляв Знай.uа покійний Захарченко псує життя жителям Донецька: бойовики не відступають.

Знай.uа писав, Єпіфаній розповів про боротьбу ПЦУ з Росією: руйнували зсередини, але ми встояли.