На Донбасі знову дуже спекотно. Ось уже кілька днів на позиціях українських військових біля Новоташковського - йдуть перестрілки. Путінські окупанти обстрілюють українських захисників вдень і вночі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських телеканалів.

ЗСУ
ЗСУ

"У сепаратистів відбулися конфлікти між собою, і таким чином було убито російського генерала. Вони цього не визнаватимуть і хочуть всю провину пропагандистськи скинути на українську сторону. Вони провокують на вогонь, щоб ми також порушували Мінські домовленості. Ми на ці провокації не піддаємося. Ми діємо згідно з цими домовленостями і хочемо, щоб вони виконувалися", - розповідає військовослужбовець Максим.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Не отримавши бажаного, окупанти задіяли снайперів.

"Заїхали снайпери підрозділів ЗС РФ. Заїхали, швидше за все, фахівці. Кажуть, що снайпери-жінки. Нічого! Будемо боротися з ними", - каже армієць Віктор.

Варто нагадати, що президент Росії Володимир Путін може використовувати для повномасштабного вторгнення в Україну авіацію і ракетне озброєння. Про це повідомив портал "POLITEKA" з посиланням на слова експерта з питань дослідження армії Михайла Самуся.

"Солідарний з нашим Центром, які вважають, що нині головна загроза з боку РФ не з наземного компонента, а з ракетно-авіаційного і морського, так як РФ повністю контролює Чорне море. Її сили перевищують не тільки українські, а й країн-членів НАТО в Чорноморському регіоні", - пояснив військовий експерт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові в зоні проведення ООС точним ударом ліквідували позицію бойовиків так званої "ДНР". Відомо, що опорний пункт російських найманців знаходився біля Донецька. Про це свідчить відео ефектного знищення, яке опублікував офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, Путін атакує Україну з повітря, комплекси вже на кордоні: тривожна заява.

Як повідомляв Знай.uа Путін відкрив портал в пекло для українців: жахіття Донбасу одним фото.

Знай.uа писав, українські бійці знищили вогневу точку разом з бойовиками: потужне відео.