Стихія не припинить знущатися з українців у найромантичніший день року. Так, в День святого Валентина зима ще дошкулятиме жителям західних областей, на решті території більш-менш пануватиме святковий настрій і погода цьому сприятиме - буде сонячно і сухо.

Про це повідомили співробітники Укргідрометцентру.

Так, за прогнозами синоптиків, після дощів і мокрого снігу, які накриють Україну середа та наступні дні обіцяють бути більш комфортними, погода поступово налагодиться.

У четвер, 14 лютого, опади у вигляді мокрого снігу і дощу прогнозуються на заході країни, на решті території України синоптики обіцяють сонячну з проясненнями погоду, проте трохи підморозить.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Денна температура — від 0 до 2 морозу, на півдні — 2-4 тепла, на заході вдень 1-4 тепла. Вночі стовпчики термометрів покажуть до 2 градусів морозу, на заході і до 7 градусів морозу, на решті території.

Вітер південно-західний 7-12 м / с.

У Києві на день Валентина погода не дуже сприятиме романтичній прогулянці. Протягом усього дня небо в Києві буде вкрите хмарами. Нічний невеликий дощ зі снігом вранці зміниться дрібним дощем. Ближче до полудня опади припиняться.

Температура повітря вдень триматиметься на позначці 0 градусів, вночі - опуститься до -2 за Цельсієм.

Нагадаємо, синоптики спрогнозували погоду на перший місяць весни. Одразу попередили українців, що діставати легкі речі з шафи поки що зарано.

Як повідомляв портал Знай.ua, Голландія опинилася на межі екологічної катастрофи. Нещодавно фахівці зафіксували вздовж узбережжя масовий мор птахів, озвучили перші, на жаль, невтішні прогнози.

Також Знай.ua писав про те, що місто з мільйонним населенням серйозно постраждало від страшних примх природи. Надзвичайна подія сталася в Австралії в Сіднеї. Шторм раптово обрушився на місто, в результаті розгулу стихії постраждало близько 40 тисяч будинків.

Дивіться: Як змінит життя на планеті глобальне потепління, якого не уникнути