У Сполучених Штатах вирує стихія. Потужний торнадо забрав життя десяткі людей та зруйнував багато будинків. За останню добу ще троє постраждалих потрапили до лікарні.

Загалом через торнадо в американському штаті Іллінойс постраждала щонайменше 21 людина. Про це повідомляє CNN.

Крім того, стихія повністю або частково зруйнувала понад 100 будинків.

За словами губернатора штату Брюса Ронера, троє постраждалих перебувають у лікарні, ще 18 отримали незначні пошкодження.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в США від трьох торнадо загинули щонайменше чотири людини, інфраструктура постраждала від сильного вітру і повеней.

Так, сильний вітер зареєстрували в штатах Кентуккі, Теннессі і Арканзас. Три випадки загибелі людей встановлені в штаті Кентуккі, четверта смерть – в штаті Арканзас.

У штаті Кентукі через смертельну загрозу понад півсотні жителів змушені були покинути своє житло та їхати у безпечніші регіони.

А в штаті Міссурі стихія сильно пошкодила дороги, залізницю та інші комунікації.

Додамо, днями на Алясці стався потужний землетрус. Руйнувалися будинки, дороги тріснули, наче з пінопласту. Президент Дональд Трамп оголсив надзвичайну ситуацію.

Нагадаємо, погода вносить корективи в життя українців, транспорт не курсує за маршрутами, ходити вулицями важко. А ось в аеропортах української столиці через потужний нічний снігопад затримують рейси.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, у Запорізькій області сильний вітер зірвав дах школи і перевернув його на подвір’я. Дах встановили лише цього року.

Раніше портал Знай.ua писав, що у небі над Сполученими Штатами Америки почав розвалюватися літак. Інцидент зняли на камеру перелякані пасажири. Лайнер, що належить американській авіакомпанії Frontier Airlines почав втрачати запчастини на ходу – у повітряного судна почала руйнуватися обшивка двигуна. Літак прямував з Лас-Вегаса в Тампу.

Дивіться: Такого торнадо у США не бачили 20 років